Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Brynje Schoen Storm S3 SRC BOA 657

220,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Brynje Schoen Storm S3 SRC BOA 657

De Brynje Schoen Storm S3 SRC BOA 657 is een hoogwaardig veiligheidsschoen ontworpen voor veeleisende werkomgevingen. Deze schoen is een voorbeeld van innovatie en functionaliteit in de sector van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Kenmerken en Voordelen

1. BOA-sluitsysteem: Een van de opvallende kenmerken van deze schoen is het BOA-sluitsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om de schoen snel en eenvoudig aan te passen met een draai aan de draaiknop. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en een stevige afsluiting, zonder dat je hoeft te knopen of veters te strikken. Ideaal voor situaties waarin snelheid en efficiëntie cruciaal zijn.

2. S3 Veiligheidsnorm: De schoen voldoet aan de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik in zware omstandigheden. Dit omvat een waterdichte bovenkant, een antiperforatiezool en een versterkte neuskap die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen en scherpe objecten op de grond.

3. SRC Antislip: Deze schoen is uitgerust met een SRC-gecertificeerde antislipzool. Dit betekent dat de schoen uitstekende grip biedt op zowel keramische als stalen oppervlakken, wat cruciaal is voor het voorkomen van uitglijden en het verbeteren van de stabiliteit tijdens het werk.

4. Comfort en Ondersteuning: Comfort is een belangrijk aspect van deze veiligheidsschoen. De schoen is ontworpen met een ergonomische pasvorm en een ademende voering die bijdraagt aan een aangenaam draagcomfort, zelfs bij langdurig gebruik. Daarnaast biedt de schoen goede demping en ondersteuning, wat helpt om vermoeidheid te verminderen.

5. Duurzaamheid: Deze schoen is vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen de slijtage van intensief gebruik. Dit verhoogt de levensduur van de schoen en zorgt ervoor dat je langdurig kunt vertrouwen op de bescherming en prestaties die het biedt.

Toepassingen

De Brynje Schoen Storm S3 SRC BOA 657 is ideaal voor een breed scala aan werkplekken, waaronder bouwplaatsen, magazijnen, productieomgevingen en andere industriële settings waar veiligheid, comfort en duurzaamheid essentieel zijn. De combinatie van een waterdichte bovenkant, antislipzool en BOA-sluitsysteem maakt deze schoen tot een betrouwbare keuze voor professionals die dagelijks met zware omstandigheden te maken hebben.

Samenvattend is de Brynje Schoen Storm S3 SRC BOA 657 een geavanceerde veiligheidsschoen die de beste bescherming en comfort biedt aan de drager. Met zijn innovatieve sluitingssysteem, sterke veiligheidskenmerken en robuuste constructie is het een uitstekende investering voor iedereen die in risicovolle omgevingen werkt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.