Anderen kozen ook

  • Clique Carolina S/S 029317

    11,99

  • Clique Arden 029318

    11,99

  • Clique Ice-T Women 029335

    9,99

  • Clique Ice-T 029334

    9,99

Blaklader Blåkläder T-Shirt bicolour 33791042 Rood/Zwart

17,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder T-Shirt bicolour 33791042 Rood/Zwart

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en stijlvolle werkshirt dat niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt, dan is het Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 in rood en zwart een uitstekende keuze. Dit shirt combineert comfort met een opvallend design, waardoor het een favoriet is voor zowel professionals als casual dragers.

Kleur en Design

De Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 valt op door zijn dynamische kleurcombinatie van rood en zwart. De levendige rode kleur van het shirt trekt de aandacht, terwijl de zwarte accenten een stoere en professionele uitstraling geven. Deze kleurcombinatie maakt het shirt niet alleen aantrekkelijk, maar ook veelzijdig genoeg om met verschillende werkoutfits te combineren.

Comfort en Pasvorm

Comfort staat centraal bij het ontwerp van dit T-shirt. Het is vervaardigd uit hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een ademend vermogen en een zachte aanraking op de huid. Het shirt heeft een reguliere pasvorm die veel bewegingsvrijheid biedt zonder in te boeten op een gestructureerd uiterlijk. Dit maakt het ideaal voor zowel intensieve werkzaamheden als casual dagen op kantoor of in het weekend.

Duurzaamheid

Blåkläder staat bekend om zijn robuuste en duurzame werkkleding, en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. De stof is ontworpen om bestand te zijn tegen veelvuldig wassen en intensief gebruik. De kleurvastheid van het shirt zorgt ervoor dat de levendige kleuren na meerdere wasbeurten nog steeds helder blijven, waardoor het er langer als nieuw uitziet.

Functionaliteit

Naast het esthetische aspect biedt het Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 ook praktische voordelen. Het shirt is ontworpen met een versterkte schoudernaad, wat de duurzaamheid vergroot en slijtage op de werkplek vermindert. De comfortabele ronde halslijn zorgt ervoor dat het shirt gemakkelijk over het hoofd kan worden getrokken zonder in te boeten op stijl.

Toepassing

Dit T-shirt is veelzijdig en kan worden gedragen in verschillende werkomgevingen. Of je nu in de bouwsector werkt, in de logistiek of gewoon op zoek bent naar een casual maar professionele uitstraling voor je dagelijkse activiteiten, het Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 is een uitstekende keuze. Het kan eenvoudig worden gecombineerd met werkbroeken, shorts of zelfs jeans voor een casual look.

Onderhoud en Zorg

Het onderhoud van het Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 is eenvoudig. Het shirt kan in de wasmachine worden gewassen op een normale temperatuur, en het behoudt zijn vorm en kleur goed. Het is aan te raden om het shirt binnenstebuiten te wassen om de kleuren langer mooi te houden en het shirt niet te veel te belasten tijdens het wassen.

Conclusie

Het Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 in rood en zwart biedt een perfecte balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Of je het nu nodig hebt voor professioneel gebruik of als een casual kledingstuk, dit T-shirt voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit. Het is een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar een robuust en modieus shirt dat tegen een stootje kan.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS

Kleur

Rood/Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.