Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Jori Jo_Slim Laag 12851 S3

67,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Jori Jo_Slim Laag 12851 S3

Als je op zoek bent naar een combinatie van stijl, comfort en veiligheid in je werkschoenen, dan is de Jori Jo_Slim Laag 12851 S3 een uitstekende keuze. Deze schoen is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van professionele werkplekken, zonder concessies te doen aan een moderne uitstraling. Hier ontdek je alles wat je moet weten over deze topklasse veiligheidsschoen.

Stijlvol en Professioneel

De Jori Jo_Slim Laag 12851 S3 is een schoen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Met zijn slanke, laag uitgesneden ontwerp biedt deze schoen een eigentijdse look die perfect past bij verschillende werkomgevingen. Of je nu in de bouwsector werkt, in de logistiek of in een ander vakgebied waar veiligheid belangrijk is, deze schoen zorgt ervoor dat je er professioneel uitziet terwijl je je werkzaamheden verricht.

Optimaal Comfort voor Lange Dagen

Comfort is een van de belangrijkste kenmerken van de Jori Jo_Slim Laag 12851 S3. De schoen is uitgerust met een ergonomisch ontworpen binnenzool die de druk gelijkmatig verdeelt en vermoeidheid voorkomt, zelfs na lange uren op je voeten. Het ademende materiaal helpt om je voeten droog en koel te houden, wat bijdraagt aan een verhoogd draagcomfort gedurende de dag.

Geavanceerde Veiligheidskenmerken

Veiligheid staat voorop bij de Jori Jo_Slim Laag 12851 S3. Deze schoen voldoet aan de S3-norm, wat betekent dat hij voldoet aan de strengste veiligheidseisen. De schoen heeft een stalen neus die bescherming biedt tegen zware vallende objecten en een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool dringen. Daarnaast biedt de slipvaste rubberen buitenzool uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je minder kans hebt om uit te glijden.

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Jori Jo_Slim Laag 12851 S3 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur van de schoen. De stevige bovenlaag van leer en het robuuste ontwerp maken de schoen bestand tegen intensief gebruik en slijtage. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid van de schoen, zelfs onder zware omstandigheden.

Onderhoud en Verzorging

Het onderhoud van de Jori Jo_Slim Laag 12851 S3 is eenvoudig. Het leer kan gemakkelijk worden gereinigd en onderhouden met een vochtige doek en een leerreinigingsmiddel. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de schoenen er niet alleen goed uit blijven zien, maar ook hun beschermende eigenschappen behouden.

Conclusie

De Jori Jo_Slim Laag 12851 S3 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, comfortabele en stijlvolle werkschoen. Met zijn geavanceerde veiligheidskenmerken, comfortabele pasvorm en duurzame materialen biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om je werk veilig en comfortabel te verrichten. Investeren in een paar van deze schoenen is investeren in je eigen veiligheid en welzijn op de werkvloer.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Limoen

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.