Anderen kozen ook

  • Clique Carolina S/S 029317

    11,99

  • Clique Arden 029318

    11,99

  • Clique Ice-T Women 029335

    9,99

  • Clique Ice-T 029334

    9,99

Blaklader Blåkläder T-Shirt bicolour 33791042 Zwart/High-Vis Geel

17,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder T-Shirt bicolour 33791042 Zwart/High-Vis Geel

In de wereld van werk- en veiligheidskleding is de juiste keuze cruciaal voor zowel comfort als zichtbaarheid. De Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 in Zwart/High-Vis Geel is een uitstekende optie voor professionals die veiligheid en stijl willen combineren.

Ontwerp en Kleur

Het ontwerp van de Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 valt direct op door zijn opvallende kleurcombinatie van zwart en high-vis geel. Deze bicolorstelling zorgt ervoor dat je in verschillende werkomgevingen goed zichtbaar bent, wat de veiligheid aanzienlijk vergroot. De hoge zichtbaarheid is vooral belangrijk in situaties waar verkeersveiligheid of zichtbaarheid in lage lichtomstandigheden cruciaal is.

Materiaal en Comfort

Dit T-shirt is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel comfort als duurzaamheid bieden. Het gebruik van 100% katoen zorgt ervoor dat het shirt ademend en zacht aanvoelt, ideaal voor langdurig dragen tijdens intensieve werkzaamheden. Het katoen is bovendien voorgewassen om krimp te minimaliseren en de levensduur van het shirt te verlengen.

Functionaliteit

Naast het esthetische aspect en de zichtbaarheid, biedt dit T-shirt praktische voordelen. Het is ontworpen met een moderne pasvorm die bewegingsvrijheid biedt zonder concessies te doen aan stijl. Het shirt heeft een ronde hals en korte mouwen, waardoor het geschikt is voor diverse weersomstandigheden en werkomstandigheden.

Veiligheidsnormen

De Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 voldoet aan de veiligheidsnormen voor werk- en verkeerskleding. Het reflecterende kleurgebruik voldoet aan de eisen voor zichtbaarheid en zorgt ervoor dat je opvalt, zelfs bij weinig licht of slechte weersomstandigheden. Dit maakt het shirt een uitstekende keuze voor professionals in sectoren zoals bouw, transport en logistiek.

Onderhoud

Het onderhoud van dit T-shirt is eenvoudig. Het kan gewassen worden op 60 graden Celsius, wat helpt bij het verwijderen van vuil en vlekken zonder de kleuren te vervagen. Het advies is om het shirt binnenstebuiten te wassen om de reflecterende eigenschappen te behouden en het gebruik van wasverzachters te vermijden, aangezien deze de ademende eigenschappen kunnen beïnvloeden.

Conclusie

De Blåkläder T-Shirt Bicolour 33791042 in Zwart/High-Vis Geel is een robuuste en functionele keuze voor professionals die behoefte hebben aan zowel zichtbaarheid als comfort. De combinatie van high-visibility en kwaliteitsmateriaal maakt het een waardevolle toevoeging aan elke werkoutfit. Of je nu werkzaam bent in de bouw, logistiek of een andere sector waar zichtbaarheid essentieel is, dit T-shirt biedt een ideale balans tussen veiligheid en stijl.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS

Kleur

Zwart/High-Vis Geel

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.