Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P

64,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P

In de wereld van werkschoenen zijn innovatie, comfort en veiligheid essentiële factoren. De Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P is een uitstekend voorbeeld van hoe moderne technologieën en ontwerpprincipes kunnen samenkomen om een product te creëren dat niet alleen voldoet aan de strengste veiligheidseisen, maar ook comfort en stijl biedt voor de drager.

Veiligheid Boven Alles

De Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P schoen is ontworpen met het oog op maximale bescherming in uiteenlopende werkomstandigheden. Deze veiligheidsschoen voldoet aan de S1P-norm, wat betekent dat hij beschikt over een antiperforatiezool en een beschermende neus. De stalen neuskap beschermt de tenen tegen vallende voorwerpen, terwijl de antiperforatiezool voorkomt dat scherpe objecten de voet kunnen binnendringen.

Comfort voor de Hele Werkdag

Veiligheidsschoenen staan erom bekend soms ongemakkelijk te zijn bij langdurig gebruik. De Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P doorbreekt dit stereotype met een reeks functies die zorgen voor uitzonderlijk draagcomfort. De schoen is voorzien van een ademende binnenvoering die helpt bij het reguleren van de temperatuur en het afvoeren van vocht, waardoor de voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens intensieve werkzaamheden.

Daarnaast is de schoen uitgerust met een schokabsorberende inlegzool en een lichtgewicht ontwerp, wat bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de algehele werkervaring. De pasvorm is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke beweging van de voet te ondersteunen, wat essentieel is voor werknemers die lange uren maken.

Duurzaamheid en Lange Levensduur

Een ander opvallend kenmerk van de Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P is de duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze schoen bestand tegen de dagelijkse slijtage van zware werkomgevingen. De stevige buitenzool biedt uitstekende grip op verschillende oppervlakken, wat het risico op uitglijden en vallen minimaliseert.

Stijlvol Ontwerp

Hoewel functionaliteit en veiligheid de belangrijkste prioriteiten zijn, betekent dit niet dat de esthetiek moet worden opgeofferd. De Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P combineert een modern en stijlvol ontwerp met zijn beschermende eigenschappen. Het slanke, sportieve uiterlijk maakt deze schoen niet alleen geschikt voor de werkplek, maar ook voor casual gebruik buiten werktijd.

Conclusie

De Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P is een uitstekende keuze voor professionals die veiligheid, comfort en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Of je nu werkzaam bent in de bouw, de logistiek, of een andere veeleisende industrie, deze schoen biedt de bescherming en ondersteuning die je nodig hebt om je werk veilig en efficiënt uit te voeren. Met zijn duurzame constructie en moderne ontwerp is de Jori Jo_Speedy Laag 12131 S1P een investering die zichzelf keer op keer bewijst.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart/Aqua

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.