Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Blaklader Blåkläder T-Shirt lange mouw 35201030 Zwart/High-Vis Geel

36,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Blåkläder T-Shirt lange mouw 35201030 Zwart/High-Vis Geel

Als het gaat om werk- en veiligheidskleding, zijn de verwachtingen hoog. Werknemers willen niet alleen goed beschermd zijn, maar ook comfortabel en stijlvol gekleed. De Blåkläder T-Shirt Lange Mouw 35201030 in de opvallende combinatie van zwart en high-vis geel biedt precies dat: een uitstekende mix van functionaliteit, veiligheid en modebewustzijn.

Veiligheid voorop

In veel werkomgevingen is zichtbaarheid cruciaal, en de Blåkläder T-Shirt Lange Mouw maakt hier absoluut geen compromis op. De high-vis gele kleur zorgt ervoor dat je altijd opvalt, zelfs bij weinig licht of slecht weer. Dit verhoogt de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk, wat essentieel is in sectoren zoals de bouw, transport en industriële werkzaamheden. De reflecterende details voegen een extra laag van zichtbaarheid toe, zodat je in alle omstandigheden goed zichtbaar bent voor collega’s en andere weggebruikers.

Comfort op zijn best

Het comfort van deze T-shirt is niet te overtreffen. Gemaakt van een ademende en elastische stof, biedt het een perfecte pasvorm die je bewegingsvrijheid niet belemmert. Of je nu lange uren aan het werk bent of gewoon in beweging, de stof houdt je koel en droog. De lange mouwen bieden extra bescherming tegen de elementen, waardoor je niet alleen beschermd bent tegen ongewenste verwondingen, maar ook tegen wisselende temperaturen.

Stijl en functionaliteit

De stijlvolle combinatie van zwart met high-vis geel zorgt voor een moderne en professionele uitstraling. De zwarte basis geeft een stoere, tijdloze look, terwijl de felle gele accenten je een frisse en energieke uitstraling geven. Deze T-shirt is niet alleen functioneel, maar ook een mode-item dat met trots gedragen kan worden, zowel op de werkvloer als tijdens informele momenten.

Duurzaamheid en onderhoud

Blåkläder staat bekend om zijn duurzame producten, en deze T-shirt is geen uitzondering. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen betekent dat je langdurig kunt rekenen op de stevigheid en betrouwbaarheid van je kledingstuk. Bovendien is de T-shirt gemakkelijk te onderhouden; hij kan gewoon gewassen worden zonder dat de kleur of reflecterende elementen vervagen. Dit maakt hem een praktische keuze voor dagelijks gebruik.

Conclusie

De Blåkläder T-Shirt Lange Mouw 35201030 in zwart en high-vis geel is een uitstekende keuze voor iedereen die een balans zoekt tussen veiligheid, comfort en stijl. Dankzij de hoogwaardige materialen, de sterke zichtbaarheid en het comfortabele ontwerp biedt dit T-shirt alles wat je nodig hebt voor een veilige en prettige werkervaring. Het is een investering in zowel je veiligheid als je werkomfort, met een stijlvolle twist die je werkdag net dat beetje extra plezieriger maakt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS

Kleur

Zwart/High-Vis Geel

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.