Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Blaklader Blåkläder High-Vis T-Shirt lange mouwen 35101030 Zwart/High-Vis Rood

76,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Blåkläder High-Vis T-Shirt lange mouwen 35101030 Zwart/High-Vis Rood

In de wereld van werk- en veiligheidskleding is het van groot belang om een balans te vinden tussen functionaliteit, comfort en uitstraling. Het Blåkläder High-Vis T-Shirt met lange mouwen in zwart en high-vis rood, model 35101030, is het perfecte voorbeeld van hoe deze elementen samenkomen om een topkwaliteit product te bieden dat zowel veilig als stijlvol is.

Optimale Zichtbaarheid

Veiligheid staat voorop, vooral in werkomgevingen met weinig licht of waar veel verkeer is. Het Blåkläder High-Vis T-Shirt blinkt uit op het gebied van zichtbaarheid. Dankzij het heldere, high-vis rode kleuraccent en de reflecterende details ben je gegarandeerd goed zichtbaar, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Dit is niet alleen cruciaal voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van je collega’s en anderen in je omgeving.

Comfort en Functionaliteit

Naast veiligheid biedt dit T-Shirt uitzonderlijk comfort. Het is vervaardigd uit hoogwaardige, ademende materialen die ervoor zorgen dat je koel en droog blijft, zelfs tijdens de meest veeleisende werkzaamheden. De lange mouwen zijn een extra voordeel voor diegenen die bescherming nodig hebben tegen de elementen, zonder concessies te doen aan bewegingsvrijheid. Of je nu binnen werkt in een magazijn of buiten op een bouwplaats, dit shirt biedt de hele dag door comfort en gemak.

Stijlvolle Ontwerpen

Hoewel veiligheid en functionaliteit belangrijk zijn, betekent dat niet dat je stijl moet opofferen. Het zwart en high-vis rood van dit T-Shirt creëert een moderne, professionele uitstraling die goed past in elke werkomgeving. Het ontwerp is strak en efficiënt, zonder overbodige details, waardoor je er niet alleen professioneel uitziet, maar je ook optimaal kunt presteren.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Blåkläder staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en dit T-Shirt is daarop geen uitzondering. Het is ontworpen om langdurig meegaan, zelfs bij intensief gebruik en frequente wasbeurten. De robuuste constructie en de keuze voor hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je investering in dit T-shirt niet alleen je veiligheid vergroot, maar ook op de lange termijn rendabel is.

Een Verstandige Keuze

Het Blåkläder High-Vis T-Shirt met lange mouwen 35101030 in zwart en high-vis rood is een slimme keuze voor iedereen die veiligheid en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Of je nu werkzaam bent in de bouw, logistiek, of andere sectoren waar zichtbaarheid cruciaal is, dit T-shirt biedt een uitstekende combinatie van functionaliteit en stijl. Het is een investering in je veiligheid en welzijn, waarmee je ook nog eens een professionele uitstraling hebt.

Kortom, het Blåkläder High-Vis T-Shirt is meer dan alleen een werkkledingstuk; het is een symbool van de toewijding aan kwaliteit en veiligheid die Blåkläder kenmerkt. Kies voor dit T-shirt en ervaar zelf hoe je veiligheid, comfort en stijl op een harmonieuze manier samenkomen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL, XS

Kleur

Zwart/High-Vis Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.