Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Jori Jo_Fun Laag 12711 S3

64,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Jori Jo_Fun Laag 12711 S3

In de wereld van werkschoenen is er een overvloed aan keuzes, maar slechts een handvol modellen weet de balans te vinden tussen comfort, veiligheid en stijl. De Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 is een opmerkelijke uitzondering die deze elementen met finesse combineert. Deze schoen is ontworpen voor professionals die een actieve en dynamische werkdag tegemoet gaan en tegelijkertijd de hoogste eisen stellen aan hun persoonlijke bescherming en comfort. Laten we dieper ingaan op wat de Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 zo bijzonder maakt.

Innovatieve Ontwerp en Technologie

De Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 is uitgerust met een scala aan geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de drager de beste ervaring te bieden. De schoen valt onder de S3-norm, wat betekent dat hij voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en bescherming. Dit omvat een antislipzool, een perforatiebestendige tussenzool en een beschermende neus van composietmateriaal.

1. Antislipzool: De zool van de Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 is voorzien van een geavanceerd antislipprofiel. Dit zorgt ervoor dat je op diverse ondergronden, of het nu glad, olieachtig of nat is, de grip behoudt die nodig is om ongelukken te voorkomen. Dit aspect is cruciaal voor professionals die in veeleisende omgevingen werken, zoals bouwplaatsen of industriële werkruimten.

2. Perforatiebestendige Tussenzool: De tussenzool van deze schoen biedt een extra laag bescherming tegen scherpe objecten die zich mogelijk op de grond bevinden. Dit voorkomt doorboringen die ernstige verwondingen kunnen veroorzaken, waardoor je met een gerust hart kunt werken.

3. Composiet Neus: In plaats van traditionele stalen neuzen, maakt de Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 gebruik van een composiet neus. Dit maakt de schoen lichter en meer flexibel, zonder in te boeten op veiligheid. Composietmateriaal is ook thermisch isolerend, wat betekent dat je voeten beschermd zijn tegen extreme temperaturen.

Comfort en Pasvorm

Een van de opvallende kenmerken van de Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 is het ongeëvenaarde comfort. Deze schoen is ontworpen met een focus op ergonomie en langdurig gebruiksgemak.

1. Ademend Bovenwerk: Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van ademend materiaal dat zorgt voor een goede luchtcirculatie. Dit helpt om je voeten koel en droog te houden, zelfs tijdens lange werkdagen.

2. Geheugenfoam Inlegzool: De inlegzool van de Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 is voorzien van geheugenfoam, dat zich naar de vorm van je voet vormt en uitstekende demping biedt. Dit vermindert de belasting op je voeten en gewrichten en zorgt voor een comfortabele pasvorm gedurende de hele werkdag.

3. Verstelbare Sluiting: De schoenen zijn uitgerust met een verstelbare vetersluiting die zorgt voor een goede pasvorm en ondersteuning. Dit voorkomt ongemak en zorgt ervoor dat de schoen stevig op zijn plaats blijft zitten, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Stijl en Functionaliteit

De Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 bewijst dat veiligheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Met een modern en strak design ziet deze schoen er niet alleen professioneel uit, maar is hij ook veelzijdig genoeg om te dragen in verschillende werkomgevingen. De neutrale kleuren en het elegante ontwerp maken het een uitstekende keuze voor zowel formele als informele werkplekken.

Conclusie

De Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 is meer dan alleen een werkschoen; het is een complete oplossing voor de moderne professional die veiligheid, comfort en stijl hoog in het vaandel heeft staan. Met zijn geavanceerde technologieën en doordachte ontwerp biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om je werkdag succesvol door te komen. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn actief bent of andere fysieke werkzaamheden verricht, de Jori Jo_Fun Laag 12711 S3 biedt de bescherming en ondersteuning die je nodig hebt, terwijl je er tegelijkertijd goed uitziet.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.