Anderen kozen ook

  • Cofra Veiligheidsschoen Tallin S3

    41,99

  • Cofra Brigitte Dames Hoog S3

    72,99

  • Cofra Land Bis Hoog S3

    83,99

  • Cofra Block Hoog S3

    95,99

Gevavi Werkschoen GS28 Novara S3 Zwart

48,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Gevavi Werkschoen GS28 Novara S3 Zwart

In de wereld van werkschoenen is de Gevavi Werkschoen GS28 Novara S3 Zwart een opvallende keuze voor professionals die zowel veiligheid als comfort hoog in het vaandel hebben staan. Deze werkschoen biedt een combinatie van robuuste bescherming en een eigentijdse uitstraling, wat hem een populaire keuze maakt in verschillende sectoren.

Veiligheid op Nummer Eén

Veiligheid is de belangrijkste factor bij de keuze van werkschoenen, en de GS28 Novara S3 komt zeker aan deze eis tegemoet. Deze schoen voldoet aan de S3-norm, wat betekent dat hij uitgerust is met diverse beschermende kenmerken die essentieel zijn voor een veilige werkomgeving.

  • Stalen Neus: De GS28 Novara S3 is voorzien van een stalen neus die uitstekende bescherming biedt tegen zware objecten die op de voet kunnen vallen. Dit is cruciaal voor werknemers die werken in bouw- of industriële omgevingen.
  • Anti-perforatie Zolen: De schoen beschikt over een anti-perforatie zool die bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen op de grond, zoals spijkers of glas. Dit voorkomt dat scherpe objecten de voet kunnen doorboren en letsel veroorzaken.
  • Antislip Zolen: De rubberen zool is ontworpen met een antislip profiel, waardoor de kans op uitglijden op gladde of oneffen oppervlakken wordt geminimaliseerd. Dit verhoogt de grip en stabiliteit tijdens het werk.
Comfort en Functionaliteit

Naast veiligheid is comfort een cruciaal aspect van werkschoenen, vooral voor mensen die lange uren staan of lopen. De Gevavi GS28 Novara S3 biedt verschillende kenmerken die bijdragen aan een hoog niveau van draagcomfort.

  • Dempende Inlegzolen: De schoen is uitgerust met ergonomische inlegzolen die bijdragen aan een uitstekende schokdemping. Dit vermindert vermoeidheid en pijn in de voeten, zelfs na een lange werkdag.
  • Ademende Bovenkant: Het bovenwerk van de schoen is vervaardigd uit ademend materiaal dat de luchtcirculatie bevordert. Dit helpt om de voeten koel en droog te houden, wat vooral belangrijk is in warme werkomstandigheden.
  • Verstevigde Enkels: De verhoogde enkels bieden extra steun en bescherming aan de enkel, wat belangrijk is voor het voorkomen van verstuikingen en andere blessures.
Duurzaamheid en Onderhoud

De Gevavi GS28 Novara S3 is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De robuuste materialen en de stevige constructie zorgen ervoor dat de schoenen bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende werkomstandigheden.

  • Waterafstotend: Het bovenwerk van de schoen is waterafstotend, wat helpt om de voeten droog te houden bij natte omstandigheden.
  • Eenvoudig Onderhoud: De schoen is eenvoudig schoon te maken, waardoor hij er altijd netjes uitziet en lang meegaat.
Stijlvolle Uiterlijk

Naast functionaliteit biedt de Gevavi GS28 Novara S3 een modern en professioneel uiterlijk. De zwarte kleur zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling die goed past bij verschillende werkoutfits en omgevingen.

Conclusie

De Gevavi Werkschoen GS28 Novara S3 Zwart is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, comfortabele en duurzame werkschoen. Met zijn stalen neus, antiperforatiezool, antislipzool en ademend bovenwerk biedt deze schoen een complete oplossing voor de veeleisende omstandigheden van de werkvloer. Het moderne design maakt hem ook een stijlvolle keuze, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je ook optimaal beschermd en comfortabel blijft tijdens je werkzaamheden.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.