Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Hydrowear Image Korte Broek Peeloo

31,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Hydrowear Image Korte Broek Peeloo

In de wereld van werkkleding en professionele outwear zijn duurzaamheid en comfort cruciale factoren. De Hydrowear Image Korte Broek Peeloo heeft zich bewezen als een uitstekende keuze voor zowel vakmensen als casual dragers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl in hun kleding. Deze korte broek biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook een aantrekkelijk design dat past bij diverse werkomstandigheden. Hier is een gedetailleerd overzicht van wat deze korte broek te bieden heeft.

Ontwerp en Comfort

De Hydrowear Image Korte Broek Peeloo valt op door zijn moderne en functionele ontwerp. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt deze korte broek een uitstekende balans tussen ademend vermogen en slijtvastheid. De stof is zorgvuldig geselecteerd om comfort te garanderen, zelfs tijdens langdurig dragen. Het ademende vermogen van de broek voorkomt oververhitting, terwijl de stevige materialen bestand zijn tegen de slijtage die vaak optreedt in werkomgevingen.

Functionaliteit en Praktische Kenmerken

De Peeloo korte broek is uitgerust met een reeks praktische functies die de bruikbaarheid in verschillende werkomstandigheden verhogen:

  • Ruime Zakoplossingen: Voorzien van meerdere zakken, waaronder opgestikte zakken en een dijbeen zak met rits, biedt deze broek voldoende opbergruimte voor gereedschap, mobiele telefoons en andere essentiële items. De zakken zijn strategisch geplaatst om de toegang te vergemakkelijken en een georganiseerde werkhouding te bevorderen.
  • Versterkte Knieën: De broek heeft extra versterkte kniestukken, wat de duurzaamheid verhoogt en extra bescherming biedt bij knielwerkzaamheden. Dit maakt de Peeloo ideaal voor beroepen waarbij veel op de knieën gewerkt wordt.
  • Verstelbare Taille: Voor een perfecte pasvorm kan de tailleband eenvoudig worden aangepast, waardoor de broek comfortabel blijft zitten, ongeacht de lichaamsvorm. Dit biedt niet alleen comfort, maar ook een gepersonaliseerde pasvorm.
  • Reflecterende Details: Voor extra zichtbaarheid in omgevingen met weinig licht of bij slechte weersomstandigheden, zijn er reflecterende details aan de broek toegevoegd. Dit verhoogt de veiligheid van de drager aanzienlijk.
Duurzaamheid en Onderhoud

De Hydrowear Image Korte Broek Peeloo is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De gebruikte materialen zijn niet alleen sterk en slijtvast, maar ook eenvoudig te onderhouden. De broek kan op hoge temperaturen gewassen worden zonder in te boeten op kleur of vorm, wat bijdraagt aan de langdurige levensduur van het kledingstuk.

Stijl en Esthetiek

Hoewel functionaliteit en duurzaamheid sleutelrollen spelen in de ontwerpfilosofie van de Peeloo korte broek, is er ook aandacht besteed aan esthetiek. Het moderne ontwerp en de veelzijdige kleuren maken deze broek geschikt voor zowel professioneel als casual gebruik. Of je nu op de werkvloer bent of in je vrije tijd, de Peeloo korte broek ziet er altijd stijlvol uit.

Conclusie

De Hydrowear Image Korte Broek Peeloo is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van comfort, functionaliteit en stijl in hun werk- of vrijetijdskleding. Met zijn robuuste ontwerp, praktische kenmerken en onderhoudsgemak biedt deze korte broek een betrouwbare oplossing voor verschillende werkbehoeften. Of je nu een vakman bent die veel op zijn knieën werkt of gewoon een betrouwbare korte broek nodig hebt voor alledaagse activiteiten, de Peeloo voldoet aan alle verwachtingen en meer.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

Grijs/Marine 041061, Khaki/Marine 041062, Marine/Royal Blue 041059, Royal Blue/Marine 041060

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.