Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Hydrowear Trendy Broek Genua

43,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Hydrowear Trendy Broek Genua

De Hydrowear Trendy Broek Genua is een opvallende en functionele werkbroek ontworpen om zowel stijl als duurzaamheid te bieden. Deze broek is speciaal ontwikkeld voor professionals die behoefte hebben aan comfortabele en betrouwbare werkkleding zonder concessies te doen aan hun uiterlijk. Met een scala aan geavanceerde kenmerken en materialen, biedt de Hydrowear Trendy Broek Genua een uitstekende oplossing voor de moderne werker.

Ontwerp en Stijl

Deze broek onderscheidt zich door zijn modieuze ontwerp. Verkrijgbaar in diverse kleuren, kan de broek eenvoudig worden gecombineerd met andere werkkleding. De pasvorm is modern en slank, wat zorgt voor een professionele uitstraling. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt deze broek geschikt voor zowel werk- als vrijetijdsactiviteiten.

Materiaal en Duurzaamheid

Een van de belangrijkste aspecten van deze broek is het gebruik van hoogwaardige materialen. De broek is gemaakt van een mix van katoen en polyester, wat zorgt voor zowel comfort als stevigheid. De versterkte knieën en zakken verhogen de duurzaamheid, waardoor de broek bestand is tegen intensief gebruik en zware omstandigheden. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de broek langer meegaat en bestand is tegen slijtage.

Comfort en Pasvorm

Het comfort van deze broek wordt gegarandeerd door de ergonomische pasvorm en het gebruik van ademende stoffen. De broek is ontworpen om de drager maximale bewegingsvrijheid te bieden, met een elastische tailleband en verstelbare manchetten voor een perfecte pasvorm. Ventilatieritsen aan de zijkant zorgen voor extra luchtcirculatie tijdens warme dagen, waardoor oververhitting wordt voorkomen.

Functionaliteit en Opbergmogelijkheden

Deze broek is uitgerust met talrijke functionele zakken, waaronder ruime steekzakken, achterzakken met kleppen en zijzakken voor gereedschap en accessoires. Deze veelzijdige opbergmogelijkheden maken het gemakkelijk om essentiële items binnen handbereik te houden. Bovendien zijn sommige zakken voorzien van een ritssluiting voor extra veiligheid.

Veiligheidskenmerken

Veiligheid is een prioriteit bij het ontwerp van deze broek. De broek is uitgerust met reflecterende details die de zichtbaarheid verhogen in slecht verlichte omgevingen. Daarnaast zijn de knieën versterkt met slijtvaste panelen om extra bescherming te bieden tijdens knielende werkzaamheden.

Conclusie: De Ideale Werkbroek

Deze broek biedt een perfecte combinatie van stijl, comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Deze werkbroek is ideaal voor professionals die behoefte hebben aan betrouwbare en modieuze werkkleding. Of het nu gaat om werken in de bouw, technische diensten, of buitenactiviteiten, de Hydrowear Trendy Broek Genua staat garant voor kwaliteit en prestaties.

Met zijn uitgebreide reeks functies en hoogwaardige materialen, is de Hydrowear Trendy Broek Genua een investering in zowel uiterlijk als functionaliteit, wat het een waardevolle aanvulling maakt op de garderobe van elke moderne werker.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

Zwart 041201

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.