Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sixton 95406-00 Windex ESD S3

116,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Sixton 95406-00 Windex ESD S3

De Sixton 95406-00 Windex ESD S3 is een geavanceerde veiligheidsschoen die speciaal is ontworpen voor gebruik in veeleisende industriƫle omgevingen. Deze schoen biedt een optimale combinatie van bescherming, comfort en functionaliteit, en is bijzonder geschikt voor werkplekken waar antistatische eigenschappen essentieel zijn. Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de kenmerken en voordelen van de Sixton Windex ESD S3.

Belangrijkste Kenmerken
  1. ESD (Electrostatic Discharge) Eigenschappen: De Sixton Windex ESD S3 is uitgerust met antistatische eigenschappen die helpen bij het voorkomen van schadelijke elektrostatica. Dit is cruciaal in omgevingen waar elektrostatische ontladingen elektronische componenten kunnen beschadigen of gevaarlijke situaties kunnen veroorzaken.
  2. Veiligheidsklasse S3: De schoen valt onder de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat hij voldoet aan hoge standaarden voor bescherming. De S3-classificatie omvat onder andere:
    • Stalen neus: Beschermt tegen zware vallende objecten.
    • Anti-perforatie zool: Beschermt de voet tegen scherpe voorwerpen die door de zool kunnen dringen.
    • Waterdicht: De schoen houdt voeten droog door een waterdichte constructie.
  3. Ademend en Comfortabel: De Windex ESD S3 is voorzien van ademende materialen die helpen om vocht af te voeren en de voet koel en droog te houden. Dit verhoogt het comfort tijdens langdurig gebruik en voorkomt oververhitting.
  4. Anti-Slip Zool: De zool van de Windex ESD S3 is ontworpen met een antislipprofiel dat zorgt voor optimale grip op verschillende oppervlakken. Dit vermindert het risico op uitglijden en verhoogt de veiligheid op gladde of onregelmatige vloeren.
  5. Ergonomisch Ontwerp: De schoen heeft een ergonomisch ontwerp dat de natuurlijke beweging van de voet volgt en de druk gelijkmatig verdeelt. Dit helpt bij het verminderen van vermoeidheid en ongemak, zelfs tijdens lange werkdagen.
  6. Duurzaam Materiaal: De Sixton Windex ESD S3 is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en zware omstandigheden. De schoen is ontworpen om lang mee te gaan, wat bijdraagt aan een kosteneffectieve oplossing voor persoonlijke beschermingsmiddelen.
Toepassingsgebieden

De Sixton Windex ESD S3 is ideaal voor gebruik in verschillende industriƫle sectoren, zoals:

  • Elektronica: Waar antistatische eigenschappen van cruciaal belang zijn.
  • Chemische industrie: Voor bescherming tegen schadelijke chemicaliĆ«n en elektrostatica.
  • Productie en logistiek: Waar veiligheid en comfort tijdens lange uren belangrijk zijn.
Onderhoud en Zorg

Om de levensduur van de Sixton Windex ESD S3 te maximaliseren, is het belangrijk om de schoenen regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Gebruik een vochtige doek om vuil te verwijderen en laat de schoenen op natuurlijke wijze drogen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die de materialen kunnen beschadigen.

Conclusie

De Sixton 95406-00 Windex ESD S3 schoen biedt een uitstekende combinatie van bescherming, comfort en duurzaamheid. Met zijn ESD-eigenschappen, veiligheidsnormen en ergonomisch ontwerp is deze schoen een waardevolle keuze voor professionals die werken in uitdagende omgevingen. Door te investeren in de Windex ESD S3, kunnen werknemers rekenen op betrouwbare bescherming en verhoogd comfort tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding vanĀ ErvaarWerkĀ wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart/Wit

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven ā‚¬100 gratis verzending.