Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sixton 81088-06 Badia Laag S3

106,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Sixton 81088-06 Badia Laag S3

De Sixton 81088-06 Badia Laag S3 is een hoogwaardige veiligheidsschoen die speciaal ontworpen is voor professionals die in veeleisende werkomgevingen opereren. Deze schoen biedt een combinatie van comfort, duurzaamheid en bescherming, wat essentieel is voor een veilige en efficiënte werkdag. Hieronder worden de belangrijkste technische specificaties en voordelen van deze schoen besproken.

1. Technische Specificaties

1.1 Materiaal

  • Bovenwerk: De Sixton 81088-06 Badia Laag S3 is vervaardigd uit hoogwaardig volnerf leer, wat zorgt voor een uitstekende slijtvastheid en ademend vermogen. Het leer is bovendien waterafstotend, wat bijdraagt aan een droge en comfortabele omgeving voor de voeten.
  • Voering: De schoen is uitgerust met een ademende en vochtregulerende textielen voering. Dit houdt de voeten droog en vermindert het risico op het ontstaan van blaren en andere huidproblemen.

1.2 Veiligheidskenmerken

  • Neusbescherming: De schoen is voorzien van een stalen neus, wat zorgt voor optimale bescherming tegen vallende voorwerpen en andere mechanische risico’s. De stalen neus voldoet aan de Europese norm EN ISO 20345:2011.
  • Tussenzool: De tussenzool van de Sixton 81088-06 Badia Laag S3 is gemaakt van composietmateriaal, dat bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen op de werkvloer. Dit voorkomt doorboringen en verhoogt de veiligheid.
  • Antislipzool: De rubberen loopzool heeft een geavanceerd antislippatroon dat zorgt voor een uitstekende grip op verschillende oppervlakken, zowel binnen als buiten. Dit verkleint het risico op uitglijden en valpartijen.

1.3 Comfort

  • Inlegzool: De schoen beschikt over een ergonomisch gevormde, antistatische inlegzool die demping en ondersteuning biedt. Dit vermindert vermoeidheid tijdens lange werkdagen en verhoogt het loopcomfort.
  • Schokabsorptie: De hak van de schoen is uitgerust met een schokabsorberend systeem, wat de impact van elke stap vermindert en bijdraagt aan het algehele comfort.
2. Voordelen van de Sixton 81088-06 Badia Laag S3

2.1 Duurzaamheid

De combinatie van volnerf leer en een stevige rubberen zool garandeert een lange levensduur van de schoen. Het materiaal is bestand tegen slijtage en biedt betrouwbare bescherming, zelfs in zware werkomstandigheden.

2.2 Ademend Vermogen

Dankzij de ademende voering blijft de binnenkant van de schoen goed geventileerd. Dit voorkomt overmatige transpiratie en houdt de voeten koel en droog, wat essentieel is voor het comfort tijdens langdurig gebruik.

2.3 Veelzijdigheid

De Sixton 81088-06 Badia Laag S3 is geschikt voor een breed scala aan werkplekken, van bouwplaatsen tot industriële omgevingen. De antislipzool maakt de schoen geschikt voor zowel droge als natte omstandigheden, terwijl de stalen neus en composiet tussenzool bescherming bieden tegen diverse risico’s.

3. Onderhoud en Verzorging

Om de levensduur van de Sixton 81088-06 Badia Laag S3 te maximaliseren, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Het leer kan worden schoongemaakt met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel. Het is ook aanbevolen om de schoenen regelmatig te laten drogen op een goed geventileerde plek en om het leer in te vetten met een geschikte lederverzorgingsproduct.

4. Conclusie

De Sixton 81088-06 Badia Laag S3 is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele veiligheidsschoen. Met zijn hoogwaardige materialen, geavanceerde veiligheidskenmerken en uitstekende draagcomfort biedt deze schoen alles wat nodig is om veilig en efficiënt te kunnen werken. Of je nu werkt in de bouw, industrie of een andere veeleisende omgeving, de Sixton 81088-06 Badia Laag S3 voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en comfort.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.