Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sixton 83201-02 Lugano Laag + KN S3

104,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Sixton 83201-02 Lugano Laag + KN S3

Als je op zoek bent naar een veiligheids- en werkschoen die niet alleen je voeten beschermt, maar ook het uiterste van je comfort vraagt, dan is de Sixton 83201-02 Lugano Laag + KN S3 instapper precies wat je nodig hebt! Deze topklasse werkschoen is ontworpen voor de moderne professional die geen compromissen wil sluiten op het gebied van veiligheid, stijl en draagcomfort.

Veiligheid van de Bovenste Plank

De Sixton 83201-02 Lugano is uitgerust met alle eigenschappen die je mag verwachten van een S3 veiligheidsinstapper. Dit betekent dat je voeten optimaal beschermd zijn tegen verschillende gevaren. De antiperforatiezool biedt uitstekende bescherming tegen scherpe voorwerpen die door de zool heen zouden kunnen komen, terwijl de versterkte neus bescherming biedt tegen vallende objecten. Met een antislipzool ben je ook verzekerd van een stevige grip op diverse ondergronden, wat het risico op uitglijden minimaliseert.

Comfort dat de Hele Dag Duurt

Wat de Lugano echt onderscheidt, is het comfort. Deze instapper is ontworpen met een ademend bovenwerk dat je voeten koel en droog houdt, zelfs tijdens lange werkdagen. Het speciale dempingssysteem in de tussenzool absorbeert schokken en vermindert de belasting op je voeten en gewrichten, waardoor je je energiek en comfortabel voelt, ongeacht het aantal uren dat je op je voeten staat. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp ervoor dat de schoen zich aanpast aan de vorm van je voet, wat extra ondersteuning en comfort biedt.

Stijl en Functionaliteit

Bij Sixton draait alles niet alleen om veiligheid en comfort, maar ook om stijl. De Lugano heeft een moderne en professionele uitstraling die perfect past bij elke werkoutfit. De minimalistische, strakke lijnen en het hoogwaardige leer geven deze instapper een chique en zakelijke look, zonder in te boeten op functionaliteit. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn staat of een andere uitdagende werkomgeving hebt, met de Lugano ziet je werkoutfit er altijd scherp uit.

Gemakkelijk Aan en Uit

Het instapmodel van de Sixton 83201-02 Lugano maakt het aan- en uittrekken van de schoenen een fluitje van een cent. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt het ook gemakkelijker om snel je schoenen uit te trekken wanneer dat nodig is. Geen veters, geen gedoe – gewoon pure eenvoud en gemak.

Conclusie

De Sixton 83201-02 Lugano Laag + KN S3 instapper is de ultieme keuze voor iedere professional die op zoek is naar een balans tussen veiligheid, comfort en stijl. Met zijn robuuste bescherming, ademende bovenwerk, dempingssysteem en moderne design biedt deze werkschoen alles wat je nodig hebt om je dag productief en met een glimlach te doorstaan. Kies voor de Sixton Lugano en stap met vertrouwen in je werkdag!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.