Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede

87,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede

Als je op zoek bent naar een werkbroek die zowel veiligheid als comfort biedt, is de Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede een uitstekende keuze. Deze broek is ontworpen met het oog op de behoeften van professionals die werken in veeleisende omstandigheden, waarbij zichtbaarheid en draagcomfort essentieel zijn. Hier volgt een gedetailleerd overzicht van wat deze broek zo bijzonder maakt.

1. Optimale Zichtbaarheid

Een van de belangrijkste kenmerken van de Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede is de hoge zichtbaarheid. De broek is uitgevoerd in felle neonkleuren, meestal geel of oranje, en is voorzien van reflecterende strips. Dit zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent in omgevingen met weinig licht of tijdens nachtelijke werkzaamheden. Het voldoen aan de EN ISO 20471-norm garandeert dat je op de juiste manier opvalt, wat je veiligheid aanzienlijk vergroot.

2. Innovatieve Stoftechnologie

De broek is vervaardigd uit een speciale stof die is ontworpen om ademend te zijn en vocht af te voeren. Dit betekent dat je minder last hebt van overmatige zweten, zelfs tijdens lange werkdagen. De ‘No Sweat’-technologie speelt hier een cruciale rol door de luchtcirculatie te bevorderen en je droog en comfortabel te houden.

3. Duurzaamheid en Kwaliteit

Hydrowear staat bekend om zijn robuuste en duurzame werkwear, en de Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede vormt hierop geen uitzondering. De broek is gemaakt van een sterke mix van polyester en katoen, wat niet alleen zorgt voor een lange levensduur maar ook voor een comfortabele pasvorm. De stevige stiksels en versterkte kniezakken dragen bij aan de algehele duurzaamheid, zodat je de broek onder de zwaarste omstandigheden kunt gebruiken.

4. Functionele Ontwerpen

Deze werkbroek is voorzien van meerdere praktische zakken, waaronder een duimstokzak, een zak voor je mobiele telefoon en een achterzak met klep. De kniezakken zijn versterkt en bieden ruimte voor kniebeschermers, waardoor je extra bescherming krijgt bij werkzaamheden op knielende oppervlakken. De tailleband is verstelbaar, wat zorgt voor een goede pasvorm en extra comfort gedurende de dag.

5. Stijl en Functionaliteit

Naast de functionele aspecten, biedt de Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede ook een moderne en stijlvolle uitstraling. De broek is ontworpen met een strakke pasvorm en biedt voldoende bewegingsvrijheid, wat betekent dat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook vrij kunt bewegen terwijl je werkt.

Conclusie

De Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede is meer dan alleen een werkbroek; het is een combinatie van veiligheid, comfort en functionaliteit. Met zijn hoge zichtbaarheid, ademende stof, duurzame materialen en praktische ontwerpen, is deze broek een uitstekende keuze voor professionals die geen concessies willen doen aan hun werkuitrusting. Of je nu op een bouwplaats werkt, in de logistiek actief bent of op een andere plek waar zichtbaarheid cruciaal is, deze broek biedt de bescherming en het comfort die je nodig hebt.

Kies voor de Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Broek Neede en ervaar zelf het verschil dat hoogwaardige werkwear kan maken in jouw dagelijkse werkzaamheden.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, L, M, S, XL

Kleur

Fluo Geel/Marine 04026002, Fluo Oranje 04025998

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.