Anderen kozen ook

  • Terrax Workwear Terratrend Heren Pet 8724

    14,99

  • Terrax Workwear Terrax Cap 70580-1048

    8,99

  • Terrax Workwear Terrax Pet 70735-6438

    14,99

  • Jomos Sandaal 56010

    71,99

Birkenstock Dichte Klomp Alpro A640 Beveiligd

63,00

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Birkenstock Dichte Klomp Alpro A640 Beveiligd

In de wereld van werkschoenen en klompen is comfort vaak het eerste slachtoffer van veiligheid. Echter, de Birkenstock Dichte Klomp Alpro A640 Beveiligd weet deze twee essentiƫle eigenschappen moeiteloos te combineren. Deze klomp, specifiek ontworpen voor veeleisende werkplekken, biedt een indrukwekkende mix van ergonomisch ontwerp, robuuste bescherming en langdurig draagcomfort.

Het Ontwerp: Functioneel en Ergonomisch

De Alpro A640 is ontworpen met de karakteristieke aandacht voor detail waar Birkenstock bekend om staat. De klomp heeft een gesloten hiel en neus, wat niet alleen extra bescherming biedt, maar ook helpt om de voet stevig op zijn plaats te houden. De bovenschoen is gemaakt van hoogwaardig PU-materiaal (polyurethaan), dat zowel water- als vuilafstotend is. Dit maakt de klomp ideaal voor gebruik in vochtige en vuile omgevingen zoals keukens, ziekenhuizen en laboratoria.

Een ander kenmerk dat bijdraagt aan het ergonomische ontwerp van de Alpro A640 is het anatomisch gevormde voetbed. Dit voetbed biedt uitstekende ondersteuning voor de voetboog en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht. Dit helpt vermoeidheid en voetpijn te verminderen, zelfs na lange werkdagen.

Veiligheid Eerst

Bij de Birkenstock Dichte Klomp Alpro A640 Beveiligd draait het niet alleen om comfort; veiligheid staat voorop. Deze klomp is uitgerust met een stalen neus die voldoet aan de EN ISO 20345 veiligheidsnormen. Dit betekent dat de klomp de tenen beschermt tegen vallende objecten en andere gevaren op de werkvloer.

Daarnaast heeft de zool van de Alpro A640 een antislipprofiel dat optimale grip biedt op diverse ondergronden. Dit is een cruciale eigenschap voor werkplekken waar gemorste vloeistoffen en gladde vloeren een dagelijks risico vormen. De antistatische eigenschappen van de klomp dragen bij aan de veiligheid door het risico op elektrostatische ontladingen te verminderen.

Duurzaamheid en Onderhoud

De Birkenstock Dichte Klomp Alpro A640 Beveiligd is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Het PU-materiaal van de klomp is niet alleen bestand tegen water en vuil, maar ook tegen olie en vet. Dit maakt de klomp niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Een snelle veegbeurt is vaak al voldoende om de klomp schoon te houden, wat zorgt voor een langere levensduur en een constant nette uitstraling.

Ideaal voor Diverse Sectoren

Dankzij de combinatie van comfort, veiligheid en duurzaamheid is de Birkenstock Dichte Klomp Alpro A640 Beveiligd een populaire keuze in verschillende sectoren. In de gezondheidszorg bieden deze klompen bescherming tegen scherpe voorwerpen en gemorste chemicaliƫn, terwijl ze tegelijkertijd het comfort bieden dat nodig is voor lange diensten. In de horeca en voedingsindustrie helpen ze slip- en valpartijen te voorkomen en zijn ze eenvoudig schoon te houden, wat essentieel is voor hygiƫne en veiligheid.

Conclusie

De Birkenstock Dichte Klomp Alpro A640 Beveiligd is een uitstekend voorbeeld van hoe werkschoenen zowel comfortabel als veilig kunnen zijn. Met zijn robuuste ontwerp, uitstekende ergonomie en uitgebreide veiligheidskenmerken is deze klomp een betrouwbare keuze voor professionals in diverse veeleisende omgevingen. Voor iedereen die op zoek is naar een werkschoen die geen concessies doet op het gebied van comfort of veiligheid, is de Alpro A640 zeker het overwegen waard.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding vanĀ ErvaarWerkĀ wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Blauw 0020252 (1518), Wit 0020292 (1517), Zwart 0020272 (1516)

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven ā‚¬100 gratis verzending.