Anderen kozen ook

  • Cofra Veiligheidsschoen Tallin S3

    41,99

  • Cofra Brigitte Dames Hoog S3

    72,99

  • Cofra Land Bis Hoog S3

    83,99

  • Cofra Block Hoog S3

    95,99

Hydrowear Image Werkbroek Peize

38,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Hydrowear Image Werkbroek Peize

In de wereld van werkkleding zijn er maar weinig producten die de perfecte balans weten te vinden tussen comfort, functionaliteit en stijl. De Hydrowear Image Werkbroek Peize is zo’n product dat niet alleen aan deze criteria voldoet, maar ze ook overtreft. Of je nu een professional bent in de bouw, logistiek of een andere industrie waar duurzaamheid en bewegingsvrijheid essentieel zijn, deze werkbroek is ontworpen om jouw werkdag een stuk aangenamer te maken.

Uitstekende Materiaalkeuze en Duurzaamheid

De Hydrowear Image Werkbroek Peize is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen slijtvast is, maar ook comfortabel aanvoelt op de huid. De stof is een mix van katoen en polyester, wat zorgt voor een perfecte balans tussen ademend vermogen en duurzaamheid. Dit betekent dat je zelfs tijdens de meest intensieve werkdagen koel en droog blijft, zonder concessies te doen aan de robuustheid die je verwacht van een werkbroek.

Functionaliteit op zijn Best

Wat de Hydrowear Image Werkbroek Peize echt onderscheidt, is de doordachte functionaliteit. De broek is uitgerust met meerdere zakken, waaronder diepe steekzakken, dijbeenzakken en een handige hamerlus. Deze zakken zijn strategisch geplaatst zodat je al je gereedschap en benodigdheden gemakkelijk bij de hand hebt. Of je nu een schroevendraaier, meetlint of mobiele telefoon bij je draagt, alles heeft zijn eigen plek en is snel toegankelijk.

Bovendien zijn de knieën van de broek versterkt met Cordura®, een materiaal dat bekend staat om zijn extreme slijtvastheid. Dit is ideaal voor beroepen waarbij je veel op je knieën werkt, zoals vloerenleggers of timmerlieden. De kniestukken zijn bovendien voorgevormd voor extra comfort en bewegingsvrijheid.

Comfort en Pasvorm

Een goede werkbroek moet niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel zitten, vooral als je lange dagen maakt. De Hydrowear Image Werkbroek Peize heeft een ergonomisch ontwerp dat je volledige bewegingsvrijheid biedt. De tailleband is verstelbaar en de broekspijpen hebben een optimale pasvorm die niet te strak maar ook niet te los zit. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt bewegen zonder dat de broek in de weg zit.

Stijlvolle Look

Naast functionaliteit en comfort, biedt de Hydrowear Image Werkbroek Peize ook een moderne en professionele uitstraling. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zodat je altijd een stijl kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke voorkeur of de bedrijfskleuren. De nette afwerking en het moderne design maken dat je er altijd representatief uitziet, zelfs in een werkomgeving.

Conclusie

De Hydrowear Image Werkbroek Peize is zonder twijfel een van de beste keuzes op de markt voor iedereen die op zoek is naar een werkbroek die alle vakjes aanvinkt: duurzaamheid, functionaliteit, comfort en stijl. Met deze broek ben je niet alleen klaar voor elke klus, maar doe je dat ook in stijl. Investeer in de Hydrowear Image Werkbroek Peize en ervaar zelf het verschil dat premium werkkleding kan maken in jouw dagelijkse werkleven!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66

Kleur

Grijs/Marine 041027, Marine/Royal Blue 041007, Royal Blue/Marine 041026

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.