Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Havep Proban Broek 8450

61,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Havep Proban Broek 8450

Veiligheid op de werkvloer is een cruciaal aspect binnen vele sectoren, zoals de bouw, industrie en logistiek. Het kiezen van de juiste werkkleding speelt hierin een essentiële rol. Een van de merken die bekend staat om zijn hoogwaardige veiligheidskleding is Havep. Een opvallend product uit hun assortiment is de Havep Proban Broek 8450. In dit artikel duiken we dieper in de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze specifieke werkbroek.

Kenmerken van de Havep Proban Broek 8450

De Havep Proban Broek 8450 is ontworpen met de focus op zowel veiligheid als comfort. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken:

  1. Vlamvertragende Eigenschappen: De broek is vervaardigd van Proban-geïmpregneerd katoen, wat zorgt voor uitstekende vlamvertragende eigenschappen. Dit maakt de broek bijzonder geschikt voor werkomgevingen waar sprake is van hitte en vuur.
  2. Duurzaamheid: Gemaakt van een robuuste katoen/polyester-mix, biedt de broek een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De stof is bestand tegen scheuren en slijtage, wat bijdraagt aan de algehele duurzaamheid van het kledingstuk.
  3. Comfort: Ondanks zijn beschermende eigenschappen, biedt de Havep Proban Broek 8450 een hoog draagcomfort. De pasvorm is ergonomisch ontworpen, wat zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid tijdens het werk.
  4. Functionaliteit: De broek is voorzien van meerdere zakken, waaronder ruime dijbeenzakken en een duimstokzak. Dit biedt voldoende opbergruimte voor gereedschappen en persoonlijke spullen, waardoor efficiënt werken wordt bevorderd.
  5. Bescherming tegen Chemicaliën: Naast vlamvertragende eigenschappen biedt de broek ook een zekere mate van bescherming tegen chemicaliën. Dit maakt het een veelzijdig kledingstuk voor verschillende risicovolle werkomgevingen.
Voordelen van de Havep Proban Broek 8450

De unieke eigenschappen van de Havep Proban Broek 8450 brengen verschillende voordelen met zich mee voor professionals in diverse sectoren:

  1. Veiligheid Eerst: De belangrijkste prioriteit van deze werkbroek is de veiligheid van de drager. Door de vlamvertragende en chemicaliënbestendige eigenschappen kunnen werknemers met een gerust hart hun werk uitvoeren.
  2. Langdurige Investering: Dankzij de duurzame materialen en robuuste constructie gaat de broek lang mee, zelfs bij dagelijks gebruik. Dit maakt het een kostenefficiënte keuze voor bedrijven die investeren in kwaliteitsvolle werkkleding.
  3. Gebruiksgemak: De functionele zakken en comfortabele pasvorm zorgen ervoor dat werknemers hun werk efficiënter kunnen uitvoeren. Alle benodigdheden zijn binnen handbereik en de bewegingsvrijheid blijft gewaarborgd.
  4. Brede Toepasbaarheid: De Havep Proban Broek 8450 is geschikt voor een breed scala aan industrieën, waaronder de petrochemische sector, laswerkzaamheden, en andere werkomgevingen waar bescherming tegen hitte en vuur noodzakelijk is.
Toepassingen van de Havep Proban Broek 8450

Deze werkbroek is ideaal voor professionals die werken in veeleisende en risicovolle omgevingen. Hier zijn enkele specifieke toepassingen:

  1. Constructie en Bouw: Bouwvakkers die regelmatig worden blootgesteld aan vonken en hitte tijdens het lassen of slijpen, kunnen profiteren van de bescherming die de broek biedt.
  2. Petrochemische Industrie: Werknemers in de petrochemische sector, waar het risico op brand en blootstelling aan chemicaliën hoog is, zullen de veelzijdigheid en veiligheid van deze broek waarderen.
  3. Metaalbewerking: In werkplaatsen waar metaalbewerking plaatsvindt, biedt de Havep Proban Broek 8450 bescherming tegen hete metaaldeeltjes en vonken.
  4. Logistiek en Transport: Zelfs in minder voor de hand liggende sectoren zoals logistiek en transport, waar incidenteel blootstelling aan hittebronnen kan plaatsvinden, is deze broek een waardevolle toevoeging aan de werkkleding.
Conclusie

De Havep Proban Broek 8450 combineert innovatieve materialen en doordachte ontwerpdetails om een hoog niveau van bescherming, comfort en duurzaamheid te bieden. Of het nu gaat om constructiewerkzaamheden, de petrochemische industrie, of andere risicovolle omgevingen, deze werkbroek staat garant voor veiligheid en functionaliteit. Door te kiezen voor de Havep Proban Broek 8450, investeren bedrijven niet alleen in de bescherming van hun werknemers, maar ook in de kwaliteit en efficiëntie van hun werkprocessen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 72

Kleur

Flessengroen 400, Grijs 543, Korenblauw 170, Marineblauw 100

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.