Anderen kozen ook

  • FHB HILBERT Leren Kinderriem Enkele Doorn 85003

    24,99

  • Engel Workwear Engel Combat Regenjack 1765-261

    114,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Regenponcho LEVEL 1 43092000 Zwart

    76,99

  • Clique Willmar Junior 0200963

Import Rubberen Kinderlaars Vlinder

20,99

Op voorraad

Beschrijving

Import Rubberen Kinderlaars Vlinder

Regenlaarzen voor kinderen zijn een essentieel onderdeel van hun garderobe, vooral in landen met wisselvallig weer. Deze laarzen zijn speciaal ontworpen om de voeten van kinderen droog en comfortabel te houden tijdens regenachtige dagen en avonturen in de modder.

Materiaal en Constructie: Kinderregenlaarzen zijn meestal gemaakt van waterdicht rubber of synthetische materialen zoals PVC. Dit zorgt ervoor dat geen water naar binnen kan dringen, zelfs niet als kinderen door plassen springen of in de modder spelen. De binnenkant is vaak gevoerd met een zacht materiaal om extra comfort en warmte te bieden.

Veiligheid en Functionaliteit: De zolen van regenlaarzen zijn vaak voorzien van een profiel dat slipbestendig is. Dit helpt voorkomen dat kinderen uitglijden op natte of gladde oppervlakken. Bovendien zijn veel regenlaarzen voorzien van reflecterende strips voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens het buitenspelen in slecht weer of in het donker.

Design en Kleuren: Regenlaarzen voor kinderen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vrolijke kleuren en leuke designs, van felle effen kleuren tot laarzen met populaire tekenfilmfiguren en dierenprints. Dit maakt het dragen van regenlaarzen niet alleen praktisch maar ook leuk voor kinderen.

Gebruiksgemak: Veel regenlaarzen hebben handige lusjes aan de bovenkant, waardoor ze gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden, zelfs door kleine handjes. Sommige modellen hebben ook verstelbare banden voor een betere pasvorm rond de kuit.

Onderhoud: Regenlaarzen zijn eenvoudig schoon te maken; meestal is een snelle afspoeling met water voldoende om modder en vuil te verwijderen. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor avonturen in de natuur en spelletjes in de regen.

Kortom, regenlaarzen zijn onmisbaar voor kinderen die graag buiten spelen, ongeacht het weer. Ze bieden bescherming, comfort en een vleugje plezier, zodat kinderen volop kunnen genieten van hun tijd buiten, zelfs op regenachtige dagen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33

Kleur

Roze

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.