Anderen kozen ook

  • FHB KAI Zunft-Broek Trenkercord 40088

    107,99

  • FHB HELENE Zunft-Broek Dubbel-Pilo 70006

    92,99

  • FHB LUISE Zunft-Broek Trenkercord 40006

    94,99

  • FHB NILS Zunft-Broek Canvas en Cordura 11086

    86,99

Safety Jogger (Works) Safety Jogger Modulo S1PS Laag

76,99

Op voorraad

Beschrijving

Veiligheid en Comfort Gecombineerd: De Safety Jogger (Works) Modulo S1PS Laag
In een tijd waarin veiligheid op de werkplek van het grootste belang is, is de keuze van het juiste veiligheidsschoeisel essentieel. Safety Jogger, een bekend merk in de wereld van veiligheidsschoenen, biedt met trots de Safety Jogger Modulo S1PS Laag aan. Dit model is niet alleen ontworpen met aandacht voor veiligheid, maar ook voor comfort, duurzaamheid en stijl.
Veiligheid als Prioriteit
De Safety Jogger Modulo S1PS Laag voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen (S1P), wat betekent dat het schoeisel bescherming biedt tegen verschillende gevaren op de werkvloer. De belangrijkste kenmerken zijn onder andere:
  • Stalen neus: Beschermt de tenen tegen impact van vallende voorwerpen en compressie.
  • Antiperforatiezool: Voorkomt dat scherpe voorwerpen zoals spijkers door de zool dringen.
  • Antislipzool: Biedt grip op diverse ondergronden, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
  • Schokabsorptie: Verzacht de impact van het lopen op harde oppervlakken, waardoor vermoeidheid van de voeten wordt verminderd.
Comfort voor Langdurig Gebruik
Naast veiligheid is comfort een cruciaal aspect van de Safety Jogger Modulo S1PS Laag. Werknemers brengen vaak lange uren door op hun voeten, wat kan leiden tot vermoeidheid en ongemak. Dit model biedt:
  • Ademend vermogen: Gemaakt van materialen die vocht afvoeren en de voeten droog houden.
  • Voorgevormd voetbed: Ondersteunt de natuurlijke vorm van de voet, wat bijdraagt aan comfort en stabiliteit.
  • Lichtgewicht ontwerp: Vermindert vermoeidheid van de voeten en benen gedurende lange werkdagen.
Duurzaamheid en Stijl
De Safety Jogger Modulo S1PS Laag is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het moderne ontwerp zorgt ervoor dat werknemers er professioneel uitzien, terwijl de duurzame materialen garant staan voor een lange levensduur. Dit vermindert niet alleen de kosten op lange termijn, maar draagt ook bij aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid en welzijn centraal staan.
Conclusie
Voor werknemers die dagelijks op zoek zijn naar optimale bescherming, comfort en stijl, biedt de Safety Jogger Modulo S1PS Laag een uitstekende keuze. Met zijn focus op veiligheidselementen zoals een stalen neus en antiperforatiezool, gecombineerd met eigenschappen die bijdragen aan comfort en duurzaamheid, is dit schoeisel een investering in zowel veiligheid als welzijn op de werkplek.
Kortom, Safety Jogger heeft met de Modulo S1PS Laag een product ontwikkeld dat niet alleen voldoet aan de eisen van moderne werkveiligheid, maar ook aan de behoeften van degenen die dagelijks op hun voeten vertrouwen om hun werk goed te doen.

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Grijs, Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.