Anderen kozen ook

  • FHB KAI Zunft-Broek Trenkercord 40088

    107,99

  • FHB HELENE Zunft-Broek Dubbel-Pilo 70006

    92,99

  • FHB LUISE Zunft-Broek Trenkercord 40006

    94,99

  • FHB NILS Zunft-Broek Canvas en Cordura 11086

    86,99

Safety Jogger (Works) Safety Jogger Modulo S3S Laag

83,99

Op voorraad

Beschrijving

Veiligheid en Comfort Gecombineerd: De Safety Jogger Modulo S3S Laag
In de wereld van veiligheidsschoenen is de keuze voor de juiste schoen cruciaal. Of het nu gaat om bescherming op de werkvloer of comfort tijdens lange werkdagen, de Safety Jogger Modulo S3S Laag is een veelbelovende optie die beide aspecten combineert. Ontworpen door Safety Jogger, een bekend merk in de industrie, biedt deze schoen een uitgebalanceerde mix van veiligheid, duurzaamheid en stijl.
Ontwerp en Materialen
De Safety Jogger Modulo S3S Laag is vervaardigd met oog op duurzaamheid en comfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig volnerfleder, wat niet alleen zorgt voor een professionele uitstraling maar ook bijdraagt aan de waterbestendigheid van de schoen. Dit is essentieel voor werkomgevingen waar vocht een dagelijkse uitdaging kan zijn.
De neus van de schoen is verstevigd met een composiet beschermkap die voldoet aan de S3-veiligheidsnormen, wat betekent dat het bestand is tegen impact tot 200 joule. Deze norm is belangrijk in sectoren waar zware voorwerpen kunnen vallen of stoten kunnen veroorzaken. Bovendien is de zool van de Safety Jogger Modulo S3S Laag antislip, wat zorgt voor extra grip op verschillende oppervlakken en bijdraagt aan de algehele veiligheid van de drager.
Comfort en Gebruiksgemak
Naast veiligheid staat comfort hoog in het vaandel bij de Safety Jogger Modulo S3S Laag. De binnenvoering is ademend en vochtregulerend, wat helpt om de voeten droog en comfortabel te houden gedurende de dag. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar lange uren worden gemaakt of waar de temperaturen kunnen variëren.
De inlegzool is anatomisch gevormd en uitneembaar, waardoor deze schoen geschikt is voor mensen die orthopedische inlegzolen gebruiken. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar ook de gezondheid van de voeten op lange termijn.
Stijl en Toepasbaarheid
Wat stijl betreft, is de Safety Jogger Modulo S3S Laag ontworpen om er niet alleen functioneel uit te zien, maar ook om professioneel te ogen. Het moderne ontwerp past goed bij diverse werkkleding en draagt bij aan een verzorgde uitstraling op de werkvloer. Deze veelzijdigheid maakt de schoen geschikt voor een breed scala aan sectoren, van de bouw tot de logistiek en alles daartussenin.
Conclusie
De Safety Jogger Modulo S3S Laag is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar veiligheidsschoenen die compromisloos zijn op het gebied van bescherming, comfort en stijl. Met zijn duurzame materialen, geavanceerde veiligheidskenmerken en aandacht voor detail, biedt deze schoen een solide oplossing voor professionals die dagelijks op hun voeten staan. Voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en prestaties, voldoet de Safety Jogger Modulo S3S Laag zeker aan de verwachtingen.
Of het nu gaat om bescherming tegen ongelukken of het verbeteren van dagelijkse werkervaringen, deze schoen belichaamt de essentie van moderne veiligheidsschoenen: veiligheid, comfort en betrouwbaarheid, allemaal in één product.

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Grijs, Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.