Anderen kozen ook

  • FHB KAI Zunft-Broek Trenkercord 40088

    107,99

  • FHB HELENE Zunft-Broek Dubbel-Pilo 70006

    92,99

  • FHB LUISE Zunft-Broek Trenkercord 40006

    94,99

  • FHB NILS Zunft-Broek Canvas en Cordura 11086

    86,99

Safety Jogger (Works) Safety Jogger Cador S1P Promobox

86,99

Op voorraad

Beschrijving

Safety Jogger (Works) Safety Jogger Cador S1P Promobox

Op zoek naar ultieme bescherming en comfort op de werkvloer? De Safety Jogger Cador S1P Promobox biedt precies dat en meer! Deze promotiebox is de perfecte keuze voor professionals die geen concessies willen doen aan veiligheid of stijl.

Met zijn S1P-certificering combineert de Safety Jogger Cador robuuste bescherming met een sportieve uitstraling. De stalen neus beschermt tegen vallende objecten, terwijl de antiperforatiezool je voeten veilig houdt op oneffen terrein. Het ademende bovenwerk zorgt voor ventilatie, terwijl de comfortabele voering en schokabsorberende zool vermoeidheid verminderen tijdens lange werkdagen.

Of je nu in de bouw, logistiek of industrie werkt, de Safety Jogger Cador Promobox biedt de perfecte balans tussen veiligheid en comfort. Wacht niet langer en investeer in jouw welzijn op het werk met deze hoogwaardige veiligheidsschoenen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Licht Grijs, Rood, Roze

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.