Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Quick Sprint Dark Laag QS0561 S1P

84,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Quick Sprint Dark Laag QS0561 S1P

De Quick Sprint Dark Laag QS0561 S1P schoen is niet zomaar een veiligheidsschoen; het is een krachtige combinatie van functionaliteit, comfort en stijl. Of je nu werkt op een bouwplaats, in een magazijn of in een andere veeleisende omgeving, deze schoen biedt alles wat je nodig hebt en meer. Laten we eens dieper ingaan op waarom de QS0561 S1P een uitstekende keuze is voor jouw professionele behoeften.

Veiligheid Eerst: Bescherming die Je Kunt Vertrouwen

Met zijn S1P-certificering biedt de Quick Sprint Dark Laag QS0561 S1P schoen optimale bescherming voor je voeten. De stalen neus beschermt tegen zware voorwerpen en de antiperforatiezool voorkomt dat scherpe objecten je voetzolen kunnen binnendringen. Dit alles zonder concessies te doen aan comfort.

Comfortabele Pasvorm: Ontworpen voor Langdurig Draagcomfort

Dankzij het ergonomische ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt deze schoen een uitzonderlijk comfort, zelfs tijdens lange werkdagen. De binnenzool is schokabsorberend en ondersteunt je voeten op de juiste plaatsen, terwijl het ademende bovenwerk zorgt voor een goede ventilatie.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Gebouwd om Lang Mee te Gaan

De QS0561 S1P schoen is niet alleen ontworpen met het oog op veiligheid en comfort, maar ook met een focus op duurzaamheid. De materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn bestand tegen intensief gebruik en de ruwe omstandigheden van de werkomgeving.

Stijlvol Design: Maak een Statement op de Werkvloer

Naast zijn indrukwekkende functionele eigenschappen heeft de Quick Sprint Dark Laag QS0561 S1P schoen ook een eigentijds en stijlvol ontwerp. Of je nu kiest voor de klassieke zwarte uitvoering of een ander kleurenschema, deze schoen laat zien dat veiligheidsschoenen ook modieus kunnen zijn.

Conclusie: Kies Voor Comfort, Veiligheid en Stijl met de QS0561 S1P

Als je op zoek bent naar een veiligheidsschoen die niet alleen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen maar ook comfortabel is en er goed uitziet, dan is de Quick Sprint Dark Laag QS0561 S1P schoen de ideale keuze voor jou. Met zijn robuuste constructie, uitstekende bescherming en moderne design zal deze schoen je niet teleurstellen, ongeacht de uitdagingen die je op de werkvloer tegenkomt. Kies voor kwaliteit, kies voor comfort, kies voor stijl – kies voor de QS0561 S1P schoen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.