Anderen kozen ook

  • Redbrick Motion Inlegzool High 1000038

    14,99

  • Dunlop Hevea Dunlop Z940005 Inlegzool

    19,99

  • Wock Clog Wedge 9334

    9,99

  • Bama Anti-slip Hiel Mini Stop / 00411

    3,99

Marla Exclusive Support 18115

21,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Marla Exclusive Support 18115

Inlegzolen zijn essentiƫle accessoires voor schoenen die comfort en ondersteuning bieden, vooral voor mensen die langdurig staan of veel lopen. De Marla Exclusive Support 18115 inlegzool is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen, met een focus op kwaliteit en functionaliteit.

Ontwerp en Materialen

De Marla Exclusive Support 18115 inlegzool is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen. Het ontwerp is ergonomisch gevormd om de natuurlijke contouren van de voet te ondersteunen en te stabiliseren. Het gebruikte materiaal zorgt voor goede demping en vochtregulatie, wat bijdraagt aan een gezond voetklimaat.

Ondersteuning en Drukverlichting

Een van de belangrijkste kenmerken van de Marla Exclusive Support 18115 inlegzool is de uitstekende ondersteuning die het biedt. Door strategisch geplaatste ondersteuningselementen helpt de inlegzool om de druk gelijkmatig te verdelen over de voet. Dit vermindert vermoeidheid en voorkomt pijntjes en blessures die kunnen ontstaan door langdurig staan of intensief bewegen.

Geschikt Voor Diverse Schoentypes

De inlegzool is ontworpen om veelzijdig te zijn en past goed in diverse soorten schoenen, waaronder werkschoenen, sportschoenen en casual schoeisel. Het dunne ontwerp zorgt ervoor dat de inlegzool gemakkelijk in de schoen kan worden geplaatst zonder dat dit ten koste gaat van de pasvorm.

Hygiƫne en Onderhoud

Om de hygiƫne te waarborgen, is de Marla Exclusive Support 18115 inlegzool voorzien van antibacteriƫle eigenschappen die de vorming van geuren en bacteriƫn verminderen. Het materiaal is ook gemakkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan een langere levensduur van de inlegzool.

Conclusie

Kortom, de Marla Exclusive Support 18115 inlegzool biedt een uitstekende combinatie van comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor dagelijks gebruik of voor specifieke activiteiten waar je veel op je voeten staat, deze inlegzool kan een waardevolle toevoeging zijn aan je schoenen. Met zijn ergonomische ontwerp en hoogwaardige materialen is het een betrouwbare keuze voor wie zijn voeten optimaal wil verzorgen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding vanĀ ErvaarWerkĀ wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Kleur

Geel

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven ā‚¬100 gratis verzending.