Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 XFN4P8080AP Gevoerd

126,99

Op voorraad

Beschrijving

Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 XFN4P8080AP Gevoerd

In een wereld waarin duurzaamheid en comfort steeds belangrijker worden, staat de Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 XFN4P8080AP Gevoerd klaar om de norm te verleggen. Deze geavanceerde laarzen belichamen niet alleen innovatie, maar ook de essentie van praktisch gebruik en ecologische verantwoordelijkheid.

Duurzaamheid als Kernwaarde

De RigliteX SolidGrip-laars is ontworpen met een duidelijke toewijding aan duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, een materiaal dat bekend staat om zijn lange levensduur en weerstand tegen chemicaliën en oliën, biedt deze laars een ongeëvenaarde bescherming in de meest veeleisende omgevingen. Het minimaliseert niet alleen de impact op het milieu door zijn duurzame constructie, maar garandeert ook een langdurige investering voor de gebruiker.

Comfort dat Inspireert

Naast duurzaamheid stelt de Bekina RigliteX SolidGrip Laars nieuwe normen op het gebied van comfort. De laars is gevoerd voor extra warmte en comfort, waardoor lange werkdagen aangenaam en productief blijven. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een uitstekende pasvorm en ondersteuning, wat essentieel is voor mensen die in veeleisende omstandigheden werken.

Innovatie en Veiligheid Hand in Hand

Veiligheid staat centraal bij de RigliteX SolidGrip-laars. Het voldoet aan de strengste veiligheidsnormen (S5), inclusief antistatische eigenschappen, energieabsorberende hak en bescherming tegen penetratie en slip. Dit alles zonder concessies te doen aan het comfort of de mobiliteit van de drager.

Een Stap in de Toekomst

Met de Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 XFN4P8080AP Gevoerd zet u niet alleen een stap vooruit in termen van prestaties en veiligheid, maar ook in duurzaamheid en comfort. Deze laars vertegenwoordigt de evolutie van werkschoeisel, gedreven door technologie en ontwerp dat is afgestemd op de behoeften van moderne professionals.

Of het nu gaat om werk in de landbouw, de bouw, de chemische industrie of andere uitdagende omgevingen, de Bekina RigliteX SolidGrip Laars staat klaar om u te ondersteunen en te beschermen. Kies voor de toekomst. Kies voor comfort. Kies voor duurzaamheid. Kies voor de Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 XFN4P8080AP Gevoerd.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.