Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 Gevoerd XFN4P/7080A

126,99

Op voorraad

Beschrijving

Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 Gevoerd XFN4P/7080A

In de wereld van werklaarzen is comfort, duurzaamheid en veiligheid van essentieel belang. De Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 Gevoerd XFN4P/7080A belooft deze eigenschappen te combineren tot een ideale keuze voor veeleisende werkomgevingen. Laten we eens dieper ingaan op wat deze laars te bieden heeft.

Ontwerp en Materialen

De RigliteX SolidGrip Laars is ontworpen met oog op zowel comfort als functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan (PU), staat deze laars bekend om zijn lichtheid en flexibiliteit, wat bijdraagt aan verminderde vermoeidheid bij langdurig gebruik. Het materiaal is niet alleen lichtgewicht, maar ook bestand tegen chemicaliën, oliën en vetten, wat essentieel is in verschillende industriële omgevingen.

Veiligheid en Bescherming

Met zijn S5-certificering biedt de laars een uitgebreide bescherming. De stalen veiligheidsneus en antiperforatiezool zorgen ervoor dat de drager beschermd is tegen vallende objecten en scherpe voorwerpen op de grond. Bovendien biedt het profiel van de buitenzool (SRC-gecertificeerd) uitstekende grip op gladde oppervlakken, wat het risico op uitglijden vermindert, zelfs in uitdagende werkomstandigheden.

Comfort en Gebruiksgemak

Wat de RigliteX SolidGrip Laars onderscheidt, is zijn gevoerd interieur, ontworpen om comfort en warmte te bieden, vooral in koudere omgevingen. Het antibacteriële voetbed zorgt voor hygiëne en voorkomt nare geurtjes, terwijl de anatomische pasvorm en de schokabsorberende eigenschappen bijdragen aan het comfort gedurende de hele dag.

Duurzaamheid en Onderhoud

Dankzij het gebruik van PU is de laars bestand tegen slijtage en behoudt hij zijn vorm en functionaliteit gedurende lange tijd. Het materiaal vereist weinig onderhoud en is eenvoudig schoon te maken, wat resulteert in een langere levensduur en lagere kosten op lange termijn.

Conclusie

De Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 Gevoerd XFN4P/7080A biedt een uitstekende combinatie van comfort, veiligheid en duurzaamheid voor professionals die werken in veeleisende omgevingen. Of het nu gaat om bouwplaatsen, landbouwbedrijven of industriële faciliteiten, deze laars staat garant voor bescherming tegen gevaren, zonder in te boeten op comfort. Met zijn lichtgewicht ontwerp en ergonomische eigenschappen is het een waardevolle keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare voetbescherming.

Voor wie op zoek is naar een werklaars die presteert onder druk, biedt de Bekina RigliteX SolidGrip Laars S5 Gevoerd XFN4P/7080A een solide oplossing die voldoet aan de hoogste normen van comfort, veiligheid en functionaliteit.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Kleur

Bruin

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.