Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Bekina Steplite X Laars O4 XAN1P9180AP

91,99

Op voorraad

Beschrijving

Bekina Steplite X Laars O4 XAN1P9180AP

De Bekina Steplite X Laars O4 (modelnummer XAN1P9180AP) is een innovatieve veiligheidslaars die uitblinkt in comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Deze laars is ontworpen om te voldoen aan de strenge O4 normering, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik in onder andere de voedselindustrie.

Comfortabel en Lichtgewicht Ontwerp

Een van de meest opvallende kenmerken van de Bekina Steplite X Laars is zijn lichtgewicht ontwerp. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan (PU), biedt de laars niet alleen bescherming maar ook uitzonderlijk comfort. Het materiaal is flexibel en past zich aan de vorm van de voet aan, waardoor lange werkdagen minder vermoeiend worden.

Robuust en Duurzaam

Dankzij de duurzame samenstelling van polyurethaan is de Bekina Steplite X Laars bestand tegen chemische stoffen, oliën en vetten. Dit maakt de laars ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne en veiligheid van het grootste belang zijn, zoals in de voedselverwerkingsindustrie.

Veiligheid en Bescherming

De laars voldoet aan de O4 normering, wat inhoudt dat hij extra bescherming biedt tegen perforatie. Hierdoor worden de voeten beschermd tegen scherpe objecten en andere gevaren op de werkvloer. De antislipzool zorgt voor een goede grip, zelfs op gladde ondergronden, wat het risico op uitglijden vermindert.

Geschikt voor Diverse Toepassingen

Van agrarische toepassingen tot industriële omgevingen, de Bekina Steplite X Laars is veelzijdig inzetbaar. Door zijn comfortabele pasvorm en robuuste constructie is hij een favoriet onder professionals die lange uren staand doorbrengen in veeleisende omgevingen.

Conclusie

De Bekina Steplite X Laars O4 (XAN1P9180AP) combineert geavanceerde technologie met een ergonomisch ontwerp, waardoor hij uitblinkt in comfort, veiligheid en duurzaamheid. Ideaal voor wie op zoek is naar een betrouwbare veiligheidslaars die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van bescherming en prestaties.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Kleur

Groen/Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.