Anderen kozen ook

  • Redbrick Motion Inlegzool High 1000038

    14,99

  • Dunlop Hevea Dunlop Z940005 Inlegzool

    19,99

  • Wock Clog Wedge 9334

    9,99

  • Bama Anti-slip Hiel Mini Stop / 00411

    3,99

Marla Inlegzool Kaprun 18158

9,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Marla Inlegzool Kaprun 18158

De Marla Inlegzool Kaprun 18158 is ontworpen met het oog op comfort en ondersteuning, geschikt voor diverse soorten schoenen en activiteiten. Hieronder volgen de belangrijkste technische details en eigenschappen van deze inlegzool:

Materialen en Constructie

De inlegzool is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om maximale ondersteuning te bieden zonder afbreuk te doen aan het draagcomfort. De constructie is ontworpen om de voet op een natuurlijke wijze te ondersteunen tijdens het lopen of staan.

Anatomische Vormgeving

Een kenmerkende eigenschap van de Marla Inlegzool Kaprun 18158 is de anatomische vormgeving. Deze vorm zorgt ervoor dat de inlegzool perfect aansluit op de contouren van de voet, wat bijdraagt aan een betere pasvorm en comfort. De inlegzool biedt ondersteuning aan de boog van de voet en de hiel, wat vermoeidheid kan verminderen tijdens langdurig gebruik.

Ademend Vermogen

Dankzij het gebruik van ademende materialen kan de inlegzool vocht absorberen en lucht doorlaten. Dit helpt bij het reguleren van de temperatuur en het voorkomen van een klam gevoel in de schoen. Het ademend vermogen draagt bij aan het comfort, vooral tijdens warm weer of intensieve activiteiten.

Schokdemping en Drukverdeling

De Marla Inlegzool Kaprun 18158 is voorzien van schokdempende eigenschappen die impact absorberen tijdens het lopen of rennen. Hierdoor worden de gewrichten ontlast en wordt de kans op blessures verminderd. Bovendien zorgt de inlegzool voor een gelijkmatige verdeling van de druk over de voet, wat bijdraagt aan een evenwichtige belasting en comfortabele ondersteuning.

Gebruiksvriendelijkheid en Onderhoud

De inlegzool is eenvoudig te gebruiken en kan worden aangepast aan verschillende typen schoenen, van sport- tot werkschoenen. Voor optimaal gebruik en duurzaamheid wordt geadviseerd om de inlegzolen regelmatig te luchten en indien nodig te reinigen volgens de instructies van de fabrikant.

Conclusie

De Marla Inlegzool Kaprun 18158 biedt een combinatie van comfort, ondersteuning en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar verbeterd comfort in hun schoenen. Met zijn anatomische vormgeving, ademende materialen en schokdempende eigenschappen is deze inlegzool geschikt voor dagelijks gebruik in diverse situaties.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46/47

Kleur

Bruin

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.