Anderen kozen ook

  • Rouchette Enkellaars Cities

    49,99

  • Rouchette Dameslaars 494

    49,99

  • Rouchette Enkellaars Origin

    39,99

  • Rouchette Enkellaars Clean Wild Camo

    57,99

Grisport Schoen Bergen Mid

109,99

Op voorraad

Beschrijving

Grisport Schoen Bergen Mid

De Grisport Schoen Bergen Mid is een robuuste en veelzijdige wandelschoen die ontworpen is voor outdoor avonturen in diverse omstandigheden. Met zijn focus op comfort, duurzaamheid en grip biedt deze schoen een uitstekende keuze voor wandelaars die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties in ruig terrein.

Constructie en Materialen

De Grisport Bergen Mid is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die zowel comfort als bescherming bieden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Bovenwerk: Gemaakt van stevig leer en voorzien van een waterdicht en ademend Spo-Tex membraan. Dit zorgt ervoor dat de voeten droog blijven bij regenachtige omstandigheden, terwijl vocht van binnenuit kan ontsnappen om het comfort te maximaliseren.
  • Voering: Een comfortabele Cambrelle voering biedt zachte ondersteuning en voorkomt wrijving, waardoor blaren worden geminimaliseerd, zelfs tijdens lange wandelingen.
  • Zool: De Vibram zool staat bekend om zijn uitstekende grip en duurzaamheid. Het profiel is ontworpen voor optimale tractie op diverse terreinen, variërend van rotsachtige paden tot modderige wegen. Het biedt ook voldoende demping om vermoeidheid van de voeten te verminderen.
Eigenschappen en Technologieën

De Grisport Bergen Mid is uitgerust met verschillende technologieën die bijdragen aan zijn prestatievermogen:

  • Active Heel Support: Versteviging rond de hiel voor extra stabiliteit en ondersteuning tijdens het lopen.
  • Hiking Plus Last: Een speciale leest die zorgt voor een comfortabele pasvorm en voldoende ruimte biedt aan de tenen, wat essentieel is voor langdurig comfort tijdens wandelingen.
  • Air System: Een ventilatiesysteem dat zorgt voor een goede luchtcirculatie rond de voet, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur en het voorkomen van oververhitting.
Prestaties in de Praktijk

Wandelaars die de Grisport Bergen Mid hebben getest, prijzen de schoen om zijn robuustheid en comfort, zelfs na langdurig gebruik. Het waterdichte membraan blijft effectief, zelfs onder natte omstandigheden, terwijl de zool een betrouwbare grip biedt op uiteenlopende ondergronden. De algemene duurzaamheid van het materiaal wordt ook hoog gewaardeerd, waardoor de schoen een goede investering is voor frequente wandelaars.

Conclusie

De Grisport Schoen Bergen Mid combineert hoogwaardige materialen, doordachte technologieën en een ergonomisch ontwerp om een uitstekende wandelschoen te bieden voor avonturiers die geen concessies willen doen aan comfort en prestaties. Met zijn waterdichte constructie, duurzame zool en comfortabele pasvorm is de Bergen Mid klaar om uitdagende omgevingen aan te pakken en wandelaars te ondersteunen op hun reis naar avontuur.

Of je nu een beginner bent in het wandelen of een doorgewinterde trekker, de Grisport Schoen Bergen Mid belooft een betrouwbare metgezel te zijn voor al je buitenactiviteiten.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Blauw 06, Zwart 01

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.