Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sievi Schoen Relax White 52236-142 Laag S1 ESD

133,99

Op voorraad

Beschrijving

Sievi Schoen Relax White 52236-142 Laag S1 ESD

Als het gaat om veiligheidsschoenen, is het vaak een uitdaging om een paar te vinden dat niet alleen de nodige bescherming biedt, maar ook comfortabel genoeg is voor langdurig gebruik. De Sievi Schoen Relax White 52236-142 Laag S1 ESD slaagt erin om beide aspecten moeiteloos te combineren. Deze schoenen vertegenwoordigen de perfecte balans tussen veiligheid, comfort en stijl, waardoor ze de ideale keuze zijn voor iedereen die werkt in veeleisende omgevingen.

Uitstekende Veiligheidskenmerken

De Sievi Schoen Relax White 52236-142 Laag S1 ESD is ontworpen met een reeks veiligheidskenmerken die ervoor zorgen dat je voeten altijd goed beschermd zijn. De S1 veiligheidsclassificatie betekent dat de schoenen voorzien zijn van een stalen neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen en compressie. Daarnaast zorgt de antistatische ESD-functie ervoor dat elektrostatische ladingen veilig worden afgevoerd, wat essentieel is voor werkzaamheden in gevoelige elektronische omgevingen.

Ultiem Comfort voor Langdurig Gebruik

Wat deze schoenen echt onderscheidt, is het ongeëvenaarde comfort dat ze bieden. De Relax White 52236-142 is uitgerust met een anatomisch gevormde binnenzool die vermoeidheid van de voeten helpt verminderen, zelfs na lange werkdagen. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat je voeten koel en droog blijven, wat bijdraagt aan een aangenaam draaggevoel gedurende de hele dag. Bovendien zorgt de lichtgewicht constructie ervoor dat je nauwelijks merkt dat je veiligheidsschoenen draagt.

Stijlvol en Functioneel Design

Hoewel functionaliteit de prioriteit is bij werkschoenen, is het design van de Sievi Schoen Relax White 52236-142 absoluut een pluspunt. De witte kleur geeft de schoenen een moderne en schone uitstraling, die gemakkelijk te combineren is met verschillende werkoutfits. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor industriële omgevingen, maar ook voor werkplekken waar representativiteit belangrijk is, zoals in de medische sector of laboratoria.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Sievi staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, en de Relax White 52236-142 is daarop geen uitzondering. Deze schoenen zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen slijtage en intensief gebruik, waardoor je kunt rekenen op een lange levensduur. Dit maakt ze een kostenefficiënte investering voor zowel individuen als bedrijven die veiligheid en comfort hoog in het vaandel hebben staan.

Conclusie

De Sievi Schoen Relax White 52236-142 Laag S1 ESD biedt een indrukwekkende combinatie van veiligheid, comfort en stijl. Of je nu in een fabriek, laboratorium of een andere veeleisende werkomgeving werkt, deze schoenen zullen je niet teleurstellen. Ze beschermen je voeten, verminderen vermoeidheid en zien er ook nog eens goed uit. Het is duidelijk dat Sievi met deze schoenen opnieuw de lat hoog heeft gelegd voor wat werkschoenen kunnen en moeten zijn. Dus waar wacht je nog op? Geef je voeten de zorg en bescherming die ze verdienen met de Sievi Schoen Relax White 52236-142 Laag S1 ESD!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39

Kleur

Wit

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.