Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sievi Relax CT S1PL 52236

148,99

Op voorraad

Beschrijving

Sievi Relax CT S1PL 52236

Of je nu op een bouwplaats bent, in een magazijn werkt of andere fysiek veeleisende taken uitvoert, de keuze van je werkschoenen is cruciaal voor je comfort en veiligheid. De Sievi Relax CT S1PL 52236 schoen belooft niet alleen bescherming en duurzaamheid, maar ook comfort op maat, zodat jij je volledig kunt concentreren op je werk.

Innovatieve Veiligheid en Bescherming

Deze schoen is ontworpen met het oog op maximale bescherming. De schoen voldoet aan de S1 veiligheidsnormen, wat betekent dat hij antistatisch is en een energieabsorberende hiel heeft. Dit zorgt ervoor dat je voeten beschermd zijn tegen impact en dat je veilig kunt werken in verschillende omgevingen.

Comfortabel en Ademend

Wat deze schoen echt onderscheidt, is het comfort. Deze schoen is uitgerust met een ademende voering die zweet en vocht afvoert, waardoor je voeten droog en fris blijven, zelfs tijdens lange werkdagen. Het bovenwerk is gemaakt van duurzaam microvezel materiaal dat niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook zorgt voor een goede ventilatie.

Ergonomisch Ontwerp voor Langdurig Draagcomfort

Langdurig comfort is essentieel voor productiviteit op de werkvloer. Deze schoen heeft een ergonomisch ontwerp met een breed en comfortabel voetbed, wat zorgt voor een natuurlijke en stabiele pasvorm. De schoen is lichtgewicht en flexibel, waardoor hij geschikt is voor verschillende bewegingen en activiteiten zonder dat dit ten koste gaat van ondersteuning.

Stijlvol en Veelzijdig

Naast functionaliteit biedt deze schoen ook een stijlvol ontwerp dat past bij verschillende werkomgevingen. Of je nu kiest voor de zwarte of grijze variant, deze schoen biedt een professionele uitstraling die perfect samengaat met je werkkleding.

Conclusie: Kies voor Prestatie, Kies voor Comfort

Met de Sievi Relax CT S1PL 52236 maak je een keuze voor kwaliteit, comfort en bescherming. Of je nu op zoek bent naar een schoen die je de hele dag ondersteunt of naar een betrouwbare partner op de werkvloer, deze schoen biedt het allemaal. Durf te investeren in je welzijn en prestaties met deze innovatieve werkschoen van Sievi.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.