Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sievi Soft Solid 12296

154,99

Op voorraad

Beschrijving

Sievi Soft Solid 12296

Als je op zoek bent naar schoenen die compromisloos comfort bieden zonder in te boeten op stijl, dan is de Sievi Soft Solid 12296 jouw perfecte keuze. Deze schoenen zijn ontworpen met het oog op ultiem draagcomfort en zijn ideaal voor mensen die veel staan of lopen tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Innovatief Design voor Maximaal Comfort

De Sievi Soft Solid 12296 is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van schoencomfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer dat niet alleen duurzaam is, maar ook ademend, wat ervoor zorgt dat je voeten fris en droog blijven, zelfs na een lange dag. De binnenzool is ergonomisch ontworpen om de druk gelijkmatig te verdelen en ondersteuning te bieden op de juiste plaatsen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd.

Uitzonderlijke Veiligheid en Bescherming

Naast comfort staat veiligheid hoog in het vaandel bij Sievi. De Soft Solid 12296 is voorzien van een stalen neus die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor je tenen beschermd zijn tegen impact en compressie. De zool van de schoen is antislip en biedt uitstekende grip op verschillende oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd.

Perfect voor Werk en Vrije Tijd

De veelzijdigheid van de Sievi Soft Solid 12296 maakt ze ideaal voor zowel professioneel gebruik als voor vrijetijdsbesteding. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn rondloopt of gewoon een comfortabele schoen zoekt voor dagelijks gebruik, deze schoenen bieden de ondersteuning en bescherming die je nodig hebt zonder in te leveren op stijl.

Een Investering in Duurzaamheid

Sievi staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. De Soft Solid 12296 is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Het hoogwaardige leer en de zorgvuldige productie zorgen ervoor dat je schoenen niet alleen comfortabel zijn, maar ook bestand tegen slijtage en goed blijven presteren, ongeacht de omstandigheden.

Conclusie

Kortom, de Sievi Soft Solid 12296 is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar comfortabele, duurzame en veilige schoenen. Of je nu op zoek bent naar werkschoenen of gewoon schoenen die je de hele dag door kunt dragen zonder ongemak, de Soft Solid 12296 biedt alles wat je nodig hebt en meer. Investeer vandaag nog in je comfort en ontdek waarom Sievi schoenen de favoriet zijn van professionals over de hele wereld.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.