Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sievi Schoen Roller XL+ 52156 Laag S3 ESD Boa

229,99

Op voorraad

Beschrijving

Sievi Schoen Roller XL+ 52156 Laag S3 ESD Boa

Stap in de toekomst van veiligheidsschoeisel met de Sievi Schoen Roller XL+ 52156, een meesterwerk dat technologie, comfort en duurzaamheid combineert voor de moderne professional. Of je nu werkt op een bouwplaats, in een magazijn of in een andere veeleisende omgeving, deze schoenen zijn ontworpen om jou te ondersteunen en te beschermen, zonder concessies te doen aan stijl of prestaties.

Innovatief Boa® Sluitsysteem

Een van de meest opvallende kenmerken van de Sievi Roller XL+ is het geavanceerde Boa® sluitsysteem. Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van duurzame, verstelbare draaiknoppen en sterke kabels om een perfecte, individuele pasvorm te bieden. Met een simpele draai aan de knop zit de schoen stevig vast, wat zorgt voor ultiem gemak bij het aan- en uittrekken en geen gedoe meer met veters die losraken.

Superieure Veiligheidskenmerken

Deze schoenen zijn meer dan alleen comfortabel. Ze voldoen aan de S3 veiligheidsnormen, wat betekent dat ze voorzien zijn van een composiet veiligheidsneus en een antiperforatiezool van composietmateriaal. Dit biedt optimale bescherming tegen vallende objecten en scherpe voorwerpen, terwijl de schoen toch licht van gewicht blijft. Bovendien zijn ze ESD (electrostatic discharge) gecertificeerd, waardoor ze veilig zijn om te dragen in elektronisch gevoelige omgevingen.

Comfortabel en Ademend

De Roller XL+ is niet alleen robuust, maar ook verrassend comfortabel. Hij is uitgerust met Sievi’s EnergySole-technologie, die zorgt voor uitstekende schokabsorptie en energieteruggave bij elke stap. Het ademende 3D-dry®-voeringmateriaal houdt je voeten droog en fris gedurende de hele werkdag, wat bijdraagt aan het algehele comfort en welzijn.

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp

Met zijn eigentijdse ontwerp en hoogwaardige materialen straalt de Roller XL+ professionaliteit en stijl uit. De bovenkant van waterafstotend microvezel en het slijtvaste SieviFlex-buitenmateriaal zorgen ervoor dat deze schoenen lang meegaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar veiligheidsschoenen die geen compromissen sluiten op het gebied van comfort, bescherming en stijl, dan is de Sievi Schoen Roller XL+ 52156 de ultieme keuze. Innovatief, betrouwbaar en gemaakt om jouw prestaties te verbeteren, deze schoenen zullen je niet teleurstellen. Stap vandaag nog in de toekomst van veiligheidsschoeisel met Sievi!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39 (XL), 40 (XL), 41 (XL), 42 (XL), 43 (XL), 44 (XL), 45 (XL), 46 (XL), 47 (XL)

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.