Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Sievi Schoen White Roller 52118 Laag S2 ESD Boa

145,99

Op voorraad

Beschrijving

Sievi Schoen White Roller 52118 Laag S2 ESD Boa

De Sievi Schoen White Roller 52118 Laag S2 ESD Boa is een geavanceerde veiligheidsschoen die speciaal is ontworpen voor professionals die werken in omgevingen waar veiligheid, comfort en bescherming tegen elektrostatische ontladingen (ESD) essentieel zijn. Dit technische artikel verkent de kenmerken, materialen en voordelen van deze schoen voor verschillende werkomgevingen.

Kenmerken en Specificaties
  1. Veiligheidsnormen:
    • De Sievi White Roller voldoet aan de veiligheidsnorm S2, wat betekent dat de schoen waterbestendig is en een gesloten hiel heeft.
    • Het ESD-label geeft aan dat de schoen bescherming biedt tegen elektrostatische ontladingen, wat cruciaal is in omgevingen met gevoelige elektronische apparatuur.
  2. Boa® Fit Systeem:
    • Een opvallend kenmerk van de Sievi White Roller is het Boa® Fit Systeem, een innovatief sluitsysteem dat zorgt voor een nauwkeurige pasvorm met één handeling. Dit systeem maakt gebruik van duurzame, lichtgewicht draaiknoppen en stevige veters voor snel aan- en uittrekken.
  3. Bovenmateriaal:
    • Gemaakt van hoogwaardig microvezel materiaal dat niet alleen waterbestendig is, maar ook ademend om het comfort van de drager te maximaliseren.
  4. Voering en Binnenzool:
    • De voering van de schoen is ademend, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie en vochtregulatie om het comfort te verhogen tijdens lange werkdagen.
    • De binnenzool is anatomisch gevormd en gemaakt van zacht materiaal dat schokken absorbeert, wat vermoeidheid vermindert en de algehele gezondheid van de voeten bevordert.
  5. Zool:
    • De zool van de Sievi White Roller is gemaakt van dubbel polyurethaan (PU) dat zorgt voor uitstekende grip op verschillende oppervlakken.
    • De zool is antistatisch en oliebestendig, waardoor de schoen geschikt is voor diverse industriële omgevingen waar gladheid en statische ladingen risico’s vormen.
Toepassingen en Voordelen
  • Industriële Sector: Ideaal voor gebruik in industriële sectoren zoals productie, elektronica, en assemblage waar veiligheid en ESD-bescherming cruciaal zijn.
  • Comfort: Het gebruik van hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontwerp zorgt voor langdurig comfort, zelfs bij intensief gebruik.
  • Duurzaamheid: De Sievi White Roller is ontworpen om lang mee te gaan, met materialen die bestand zijn tegen slijtage en een constructie die robuustheid biedt zonder in te leveren op comfort.
Conclusie

De Sievi Schoen White Roller 52118 Laag S2 ESD Boa combineert geavanceerde technologieën zoals het Boa® Fit Systeem met hoogwaardige materialen om een veiligheidsschoen te bieden die voldoet aan de strenge eisen van moderne werkomgevingen. Met zijn waterbestendigheid, ESD-bescherming, comfort en duurzaamheid is deze schoen een uitstekende keuze voor professionals die werken in veeleisende omstandigheden waar veiligheid en comfort essentieel zijn.

Voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en technologisch geavanceerde veiligheidsschoen, biedt de Sievi White Roller een uitstekende oplossing die voldoet aan zowel functionele als comfortbehoeften.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Wit

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.