Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Lavoro E26 1038.00 S3

85,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Lavoro E26 1038.00 S3

Als het gaat om hoogwaardige veiligheidsschoenen die compromisloze bescherming bieden zonder concessies te doen aan comfort of stijl, steekt de Lavoro E26 1038.00 S3 er met kop en schouders bovenuit. Deze schoen is niet zomaar een paar werkschoenen; het is een essentieel stuk gereedschap voor iedereen die werkzaam is in sectoren waar veiligheid voorop staat.

Duurzame Constructie

Deze schoen is gebouwd om lang mee te gaan. Met een robuuste constructie van hoogwaardig leer en een verstevigde neus en hiel, biedt deze schoen uitstekende bescherming tegen impact en scherpe voorwerpen. Het waterafstotende leer zorgt ervoor dat je voeten droog blijven, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is de kern van het ontwerp van deze schoen. Deze schoen voldoet aan de S3 veiligheidsnormen, wat betekent dat het een beschermende stalen neus heeft en een stalen tussenzool om je voeten te beschermen tegen vallende objecten en penetratie van scherpe voorwerpen. Daarnaast biedt de antislipzool uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je zelfverzekerd kunt bewegen, zelfs op gladde oppervlakken.

Comfortabel en Praktisch

Naast veiligheid is comfort een prioriteit bij deze schoen. De schoen is voorzien van een ademende voering die vocht afvoert, waardoor je voeten droog en fris blijven gedurende lange werkdagen. De ergonomisch gevormde inlegzool zorgt voor demping en ondersteuning, wat vermoeidheid vermindert en het draagcomfort verhoogt.

Stijlvol Design

Wie zegt dat veiligheidsschoenen er saai uit moeten zien? Deze schoen combineert functionaliteit met een eigentijds design. Met zijn sportieve uitstraling en strakke lijnen kun je met trots op de werkvloer verschijnen, wetende dat je niet alleen goed beschermd bent, maar er ook nog eens goed uitziet.

Conclusie

Kortom, de Lavoro E26 1038.00 S3 is een schoen die aan alle eisen voldoet voor professionals die werken in veeleisende omstandigheden. Of je nu in de bouw, logistiek, industrie of een andere sector werkt waar veiligheid en comfort cruciaal zijn, deze schoen staat garant voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en stijl. Investeer vandaag nog in je veiligheid en comfort met de Lavoro E26 1038.00 S3 – de ultieme keuze voor serieuze professionals!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.