Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Lavoro Starlight Blue 1200.00 S1P

95,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Lavoro Starlight Blue 1200.00 S1P

In de snelle en dynamische wereld van vandaag is het essentieel om uit te blinken, of je nu op de bouwplaats staat, in een magazijn werkt of een andere uitdagende omgeving trotseert. De Lavoro Starlight Blue 1200.00 S1P veiligheidsschoen is jouw partner in prestatie, comfort en stijl, ongeacht de taak die voor je ligt.

Stijlvol Ontwerp

Laat je niet misleiden door het robuuste karakter van deze schoen – deze schoen combineert functionaliteit met een modern en dynamisch design. Met zijn opvallende blauwe accenten en strakke lijnen biedt deze schoen niet alleen bescherming, maar ook een statement van stijl op de werkvloer.

Ultiem Comfort

Werkdagen kunnen lang en veeleisend zijn, daarom is comfort van het grootste belang. Deze schoen is uitgerust met een ergonomisch ontworpen binnenzool die vermoeidheid vermindert en de hele dag door ondersteuning biedt. De ademende voering zorgt voor een aangename temperatuur, zelfs tijdens de meest intense werkzaamheden.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is non-negotiable als het gaat om werkschoenen, en deze schoen stelt niet teleur. Met een stalen neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen en een antiperforatiezool om je voeten te beschermen tegen scherpe voorwerpen, voldoet deze schoen aan de S1P normen voor veiligheidsschoeisel.

Gebouwd voor Prestatie

Of je nu op hoogte werkt, op ruw terrein navigeert of de hele dag heen en weer beweegt, deze schoen is ontworpen om te presteren. De PU/TPU buitenzool biedt uitstekende grip en stabiliteit op diverse oppervlakken, terwijl het duurzame leer en de verstevigde hiel de levensduur van de schoen verlengen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Conclusie

Kortom, de Lavoro Starlight Blue 1200.00 S1P is niet zomaar een werkschoen – het is een symbool van jouw toewijding aan veiligheid, comfort en stijl op de werkplek. Maak een statement terwijl je beschermd blijft, met een schoen die niet alleen functioneel is, maar ook een lust voor het oog. Kies voor de Lavoro Starlight Blue 1200.00 S1P en domineer je werkdag met vertrouwen en flair!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Zwart/Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.