Anderen kozen ook

  • Lavoro E15 1055.00 S3

    90,99

  • Lavoro Yoda Taupe Fl 1204.12 S3

    85,99

  • Lavoro E04 1255.06 S3

    82,99

  • Lavoro E05 1255.00 S3

    82,99

Lavoro Cyndi S3 met hak 1016.10

95,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Lavoro Cyndi S3 met hak 1016.10

In de wereld van veiligheidsschoenen is functionaliteit vaak de eerste prioriteit. Maar wat als functionaliteit hand in hand gaat met stijl? Maak kennis met de Lavoro Cyndi S3 met hak 1016.10 – een schoen die niet alleen voldoet aan de strenge veiligheidsnormen, maar ook een modieuze twist toevoegt aan traditionele werkuitrusting.

Design en Constructie

De Lavoro Cyndi S3 is gebouwd om te presteren onder veeleisende omstandigheden, zonder concessies te doen aan comfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, dat niet alleen duurzaam is maar ook een luxe uitstraling biedt. De zwarte kleur met subtiele accenten geeft de schoen een professionele en eigentijdse look, perfect geschikt voor verschillende werkomgevingen.

Veiligheid en Bescherming

Als veiligheidsschoen voldoet de Cyndi S3 aan de S3-norm, wat betekent dat hij uitgerust is met verschillende beschermende eigenschappen:

  • Stalen neus: Beschermt de tenen tegen impact en compressie tot 200 joules.
  • Antiperforatiezool: Voorkomt dat scherpe voorwerpen zoals spijkers of glas de zool binnendringen.
  • Antislipzool: Biedt maximale grip op verschillende oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd.
  • Schokabsorptie in de hak: Vermindert vermoeidheid bij langdurig staan of lopen.

Deze eigenschappen maken de Cyndi S3 ideaal voor werkomgevingen zoals bouwplaatsen, magazijnen, en industrieën waar veiligheid een absolute prioriteit is.

Comfort en Prestaties

Naast veiligheid biedt de Cyndi S3 ook uitstekend draagcomfort dankzij de ademende voering en de ergonomisch gevormde binnenzool. Dit helpt bij het handhaven van een aangename temperatuur en vochtregulatie gedurende de werkdag. De schoen is ontworpen met oog voor detail, met een hakhoogte van 1016.10, die stabiliteit biedt zonder in te boeten op mobiliteit.

Conclusie

De Lavoro Cyndi S3 met hak 1016.10 combineert moeiteloos functionaliteit met een eigentijds design. Het is een schoen die niet alleen voldoet aan alle vereisten voor veiligheid op de werkplek, maar ook een statement maakt met zijn stijlvolle uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare veiligheidsschoen voor dagelijks gebruik of een schoen die past bij speciale gelegenheden, de Cyndi S3 biedt de perfecte balans tussen bescherming, comfort en esthetiek.

Kortom, met de Lavoro Cyndi S3 aan je voeten ben je niet alleen goed beschermd, maar loop je er ook modieus bij – waar je werk je ook brengt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.