Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Lavoro Sneakers Hoog E18 1084.21 S3 ESD

103,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Lavoro Sneakers Hoog E18 1084.21 S3 ESD

In de dynamische wereld van werkschoenen is comfort, veiligheid en duurzaamheid van cruciaal belang. De Lavoro Sneakers Hoog E18 1084.21 S3 ESD vormen een uitstekend voorbeeld van hoe moderne technologieën worden ingezet om aan de eisen van veeleisende werkomgevingen te voldoen. Deze sneakers combineren stijlvol design met hoogwaardige materialen en geavanceerde veiligheidskenmerken, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor professionals in diverse sectoren.

Stijlvol Ontwerp

Een van de eerste dingen die opvalt aan deze schoenen is hun eigentijdse en sportieve ontwerp. Deze schoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het gebruik van hoogwaardig leer en ademende materialen zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een comfortabele pasvorm gedurende lange werkdagen.

Veiligheid als Prioriteit

Veiligheid staat voorop bij Lavoro, en dit artikel zijn uitgerust met een reeks kenmerken die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. De S3-classificatie betekent dat ze waterbestendig zijn en een beschermende neus bieden tegen impact tot 200 joule. Bovendien hebben ze een antiperforatiezool die bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen op de grond. Deze eigenschappen maken de schoenen ideaal voor omgevingen waar veiligheid een topprioriteit is, zoals bouwplaatsen, magazijnen en industriële werkplekken.

ESD-technologie

Een ander belangrijk kenmerk van dit artikel is hun ESD-certificering. ESD staat voor Electro Static Discharge, wat betekent dat de schoenen elektrostatische ladingen effectief afvoeren en daarmee bescherming bieden aan gevoelige elektronische componenten en apparatuur. Dit maakt de sneakers bijzonder geschikt voor werknemers in de elektronica-, automobiel- en farmaceutische industrieën, waar zelfs kleine elektrische ontladingen problemen kunnen veroorzaken.

Comfort en Prestaties

Naast veiligheid biedt dit artikel ook uitstekend comfort. Ze zijn voorzien van een ademende voering en een uitneembare binnenzool die extra demping biedt. Dit helpt vermoeidheid te verminderen en zorgt ervoor dat de voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange werkdagen.

Conclusie

Kortom, de Lavoro Sneakers Hoog E18 1084.21 S3 ESD vertegenwoordigen de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid voor professionals die werkzaam zijn in veeleisende omgevingen. Met hun hoogwaardige constructie, geavanceerde veiligheidskenmerken en aandacht voor detail bieden deze sneakers een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare werkschoenen die niet alleen beschermen, maar ook presteren onder druk.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.