Anderen kozen ook

  • Lavoro E15 1055.00 S3

    90,99

  • Lavoro Yoda Taupe Fl 1204.12 S3

    85,99

  • Lavoro E04 1255.06 S3

    82,99

  • Lavoro E05 1255.00 S3

    82,99

Lavoro Bianca damespump 1118.10 S3

92,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Lavoro Bianca damespump 1118.10 S3

De Lavoro Bianca damespump 1118.10 S3 is een schoen die stijl naadloos combineert met functionaliteit. Deze pump is ontworpen om comfort te bieden zonder in te leveren op elegantie en is geschikt voor diverse professionele omgevingen.

Kenmerken en Materialen

De pump is vervaardigd van hoogwaardig leer, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een luxe uitstraling geeft. De hakhoogte is zorgvuldig gekozen om comfortabel te zijn gedurende langere periodes, terwijl de zool antislip eigenschappen heeft voor extra veiligheid.

Design en Pasvorm

Het design van de Lavoro Bianca damespump is tijdloos en veelzijdig, geschikt voor formele gelegenheden en dagelijks gebruik. De pasvorm is ergonomisch ontworpen, met aandacht voor de anatomie van de voet, waardoor de pump de hele dag door comfortabel blijft zitten.

Veiligheid en Certificering

Deze pump voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zoals aangegeven door de S3-certificering. Dit betekent dat de schoen beschermt tegen invloeden zoals water en olie, terwijl de veiligheid en bescherming van de drager worden gegarandeerd.

Toepassingen en Gebruik

De Lavoro Bianca damespump is ideaal voor verschillende beroepen waarbij een representatieve uitstraling vereist is, zoals in de zakelijke dienstverlening, de horeca of de gezondheidszorg. Het is een schoen die zowel elegantie als functionaliteit biedt, waardoor het een essentieel onderdeel van de werkgarderobe kan zijn.

Conclusie

Kortom, de Lavoro Bianca damespump 1118.10 S3 is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, comfort en veiligheid in hun schoeisel. Met zijn hoogwaardige materialen, ergonomisch design en certificering biedt deze pump alles wat nodig is voor een professionele en zelfverzekerde uitstraling op de werkvloer.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.