Anderen kozen ook

  • Rouchette Enkellaars Cities

    49,99

  • Rouchette Dameslaars 494

    49,99

  • Rouchette Enkellaars Origin

    39,99

  • Rouchette Enkellaars Clean Wild Camo

    57,99

Haix BE Athletic 2.0 V Schoen 330015

180,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Haix BE Athletic 2.0 V Schoen 330015

De Haix BE Athletic 2.0 V Schoen 330015 is een product van Haix, een toonaangevend merk in de productie van hoogwaardige schoenen. Deze schoen is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die een combinatie van comfort, duurzaamheid en functionaliteit zoeken. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze schoen bespreken en waarom het een uitstekende keuze is voor diverse beroepsgroepen.

Ontwerp en Materialen
Innovatief Ontwerp

De Haix BE Athletic 2.0 V is ontworpen met een modern en sportief uiterlijk, wat hem aantrekkelijk maakt voor zowel werk als vrije tijd. De schoen heeft een laag profiel en een strak ontwerp, waardoor hij niet alleen functioneel maar ook stijlvol is.

Hoogwaardige Materialen

Deze schoen is vervaardigd uit premium materialen die zorgen voor een lange levensduur en optimale prestaties. Het bovenwerk is gemaakt van robuust leer en textiel, wat zorgt voor ademend vermogen en stevigheid. De zool is gemaakt van een speciale rubberen samenstelling die slijtvast is en uitstekende grip biedt op verschillende ondergronden.

Comfort en Pasvorm
Ademend en Vochtregulerend

Een van de belangrijkste kenmerken van de Haix BE Athletic 2.0 V is het ademende vermogen. Dankzij de geïntegreerde Haix Climate System technologie wordt vocht effectief afgevoerd, waardoor de voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Perfecte Pasvorm

De schoen is voorzien van een speciaal ontwikkelde inlegzool die zich aanpast aan de vorm van de voet. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en vermindert de kans op blaren en andere ongemakken. Daarnaast biedt de inlegzool extra demping, wat de druk op de voeten vermindert tijdens langdurig gebruik.

Veiligheid en Duurzaamheid
Beschermende Elementen

Veiligheid staat voorop bij de Haix BE Athletic 2.0 V. De schoen is uitgerust met een versterkte neus en een antiperforatie tussenzool, wat zorgt voor bescherming tegen stoten en scherpe objecten. Dit maakt de schoen ideaal voor werkomgevingen waar veiligheidsrisico’s aanwezig zijn.

Duurzaamheid

Dankzij de hoogwaardige materialen en de solide constructie gaat deze schoen lang mee, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. De zool is ontworpen om bestand te zijn tegen olie en chemicaliën, wat de duurzaamheid verder verhoogt en de veiligheid verbetert.

Functionaliteit en Toepassingsgebieden
Veelzijdigheid

De Haix BE Athletic 2.0 V is een veelzijdige schoen die geschikt is voor verschillende beroepsgroepen, zoals bouwvakkers, logistiek personeel, en beveiligingsmedewerkers. De combinatie van comfort, veiligheid en duurzaamheid maakt deze schoen geschikt voor uiteenlopende taken en werkomgevingen.

Onderhoudsgemak

Daarnaast is de schoen eenvoudig te onderhouden. Het bovenwerk kan gemakkelijk worden schoongemaakt, en de binnenzool is uitneembaar en wasbaar. Dit draagt bij aan de hygiëne en verlengt de levensduur van de schoen.

Conclusie

De Haix BE Athletic 2.0 V Schoen 330015 is een uitstekende keuze voor professionals die een betrouwbare, comfortabele en duurzame schoen nodig hebben. Met zijn innovatieve ontwerp, hoogwaardige materialen, en focus op veiligheid en comfort, biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om je werkdag comfortabel en veilig door te komen. Of je nu in de bouw werkt, in de logistiek, of in de beveiliging, de Haix BE Athletic 2.0 V zal je niet teleurstellen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35 (UK3), 36 (UK3.5), 37 (UK4.5), 37 (UK4), 38 (UK5), 39 (UK5.5), 39 (UK6), 40 (UK6.5), 41 (UK7.5), 41 (UK7), 42 (UK8), 43 (UK8.5), 43 (UK9), 44 (UK9.5), 45 (UK10.5), 45 (UK10), 46 (UK11), 47 (UK11.5), 47 (UK12), 48 (UK13), 50 (UK14), 51 (UK15)

Kleur

Bruin/Olijf

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.