Anderen kozen ook

  • Rouchette Enkellaars Cities

    49,99

  • Rouchette Dameslaars 494

    49,99

  • Rouchette Enkellaars Origin

    39,99

  • Rouchette Enkellaars Clean Wild Camo

    57,99

Haix BLACK EAGLE Tactical Pro 2.1 GTX mid 340028

180,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Haix BLACK EAGLE Tactical Pro 2.1 GTX mid 340028

Of je nu een rechtshandhaver, een avontuurlijke wandelaar of een outdoor enthousiast bent, de juiste uitrusting kan het verschil maken tussen een goede dag en een geweldige dag. De Haix BLACK EAGLE Tactical Pro 2.1 GTX Mid 340028 is een schoen die belooft te voldoen aan de hoogste normen van prestatie, comfort en duurzaamheid. Laten we eens dieper ingaan op wat deze schoen zo speciaal maakt.

Geavanceerde Technologieën voor Uitzonderlijke Prestatie

Haix staat bekend om zijn toewijding aan het integreren van cutting-edge technologieën in hun schoenen, en deze schoen is daarop geen uitzondering. Met een combinatie van GORE-TEX®-membraan en hoogwaardig leer biedt deze schoen waterdichtheid, ademend vermogen en uitstekende duurzaamheid. Of je nu door modderige paden gaat of in stedelijke omgevingen patrouilleert, je kunt erop vertrouwen dat je voeten droog en comfortabel blijven.

Comfort Ontworpen voor Urenlange Draagbaarheid

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze schoen is het comfortniveau. Met een dempende tussenzool en een anatomisch gevormd voetbed biedt deze schoen uitstekende ondersteuning en schokabsorptie, zelfs tijdens langdurig gebruik. Dit maakt het ideaal voor professionals die lange uren maken, zoals politieagenten en hulpverleners, maar ook voor wandelaars die kilometers willen maken zonder vermoeidheid.

Robuustheid en Betrouwbaarheid voor Elke Omgeving

Of je nu op rotsachtig terrein navigeert of door stedelijke straten patrouilleert, deze schoen biedt de robuustheid die je nodig hebt. Het slijtvaste buitenmateriaal en de slipbestendige buitenzool zorgen voor grip en stabiliteit op verschillende oppervlakken, terwijl de versterkte teenkap en hiel extra bescherming bieden.

Stijlvol Design Voorzien van Functionele Details

Naast functionaliteit heeft deze schoen ook oog voor stijl. Het strakke ontwerp wordt aangevuld met functionele details zoals een vetersluiting die zorgt voor een nauwsluitende pasvorm en een zijrits voor gemakkelijk aan- en uittrekken. Deze combinatie van stijl en functionaliteit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel professioneel gebruik als voor outdoor avonturen.

Conclusie: De Perfecte Keuze voor Veeleisende Gebruikers

Samenvattend is de Haix BLACK EAGLE Tactical Pro 2.1 GTX Mid 340028 een schoen die uitblinkt in prestatie, comfort en duurzaamheid. Met geavanceerde technologieën, een focus op comfort, en een robuust ontwerp, biedt deze schoen alles wat je nodig hebt, of je nu door ruig terrein trekt of je dagelijks werk doet als professional. Als je op zoek bent naar een schoen die compromisloos is in kwaliteit en functionaliteit, dan is de BLACK EAGLE Tactical Pro 2.1 GTX Mid 340028 de juiste keuze voor jou.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35 (UK3), 36 (UK3.5), 37 (UK4.5), 37 (UK4), 38 (UK5), 39 (UK5.5), 39 (UK6), 40 (UK6.5), 41 (UK7.5), 41 (UK7), 42 (UK8), 43 (UK8.5), 43 (UK9), 44 (UK9.5), 45 (UK10.5), 45 (UK10), 46 (UK11), 47 (UK11.5), 47 (UK12), 48 (UK13), 50 (UK14), 51 (UK15)

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.