Anderen kozen ook

  • Jomos Veterschoen 5201

    80,99

  • Jomos Klittenband schoen 57333

    80,99

  • Jomos Instapper 56801

    80,99

  • Jomos Instapper 5100

    80,99

Haix Connexis Air Ws Silver Snow Laag 360015

144,99

Op voorraad

Beschrijving

Haix Connexis Air Ws Silver Snow Laag 360015

De Haix Connexis Air Ws Silver Snow Laag 360015 is een schoen die bekend staat om zijn veelzijdigheid en comfort. Of je nu in de stad loopt, het bos verkent of op avontuur gaat in ruiger terrein, deze schoen biedt uitstekende ondersteuning en bescherming. Hieronder volgt een praktisch overzicht van de kenmerken en voordelen van deze schoen.

Duurzaamheid en Constructie

De schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals waterafstotend nubuckleer en ademend textiel. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid maar ook voor een goede ventilatie, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange wandelingen.

Comfort en Pasvorm

Met een speciaal ontworpen leest voor vrouwen (Ws staat voor Women’s fit), biedt de Haix Connexis Air een uitstekende pasvorm. De dempende tussenzool en anatomisch gevormde binnenzool zorgen voor comfort en ondersteuning, wat essentieel is voor het voorkomen van vermoeidheid en het bevorderen van een natuurlijke loopbeweging.

Grip en Stabiliteit

Of je nu op een gladde ondergrond loopt of op rotsachtig terrein, de Connexis Air biedt uitstekende grip dankzij het speciale profiel van de zool. Dit zorgt voor stabiliteit en vermindert het risico op uitglijden, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Waterdichtheid en Weerbestendigheid

De schoen is voorzien van een waterdicht en ademend Gore-Tex membraan, waardoor je voeten droog blijven, zelfs bij regenachtig weer. Dit maakt de Haix Connexis Air ideaal voor alle weersomstandigheden en seizoenen.

Veiligheid en Bescherming

Veiligheid staat voorop bij de Connexis Air. Het heeft een beschermende neus en hielkap die je voeten beschermt tegen stoten en schokken. Bovendien biedt het een goede enkelondersteuning, wat belangrijk is voor stabiliteit tijdens het lopen over oneffen terrein.

Onderhoud en Reiniging

Het onderhouden van de Haix Connexis Air is eenvoudig. Regelmatig borstelen om vuil te verwijderen en indien nodig behandelen met een geschikte waterdichte spray om de levensduur van de schoen te verlengen.

Conclusie

De Haix Connexis Air Ws Silver Snow Laag 360015 is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige en duurzame schoen voor diverse activiteiten in verschillende omgevingen. Met zijn comfort, grip, waterdichtheid en bescherming biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je buitenavonturen, zonder concessies te doen aan stijl of prestaties.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

UK 3.0 / EU 35, UK 3.5 / EU 36, UK 4.0 / EU 37, UK 4.5 / EU 37, UK 5.0 / EU 38, UK 5.5 / EU 39, UK 6.0 / EU 39, UK 6.5 / EU 40, UK 7.0 / EU 41, UK 7.5 / EU 41, UK 8.0 / EU 42, UK 8.5 / EU 43, UK 9.0 / EU 43

Kleur

Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.