Anderen kozen ook

  • Jomos Veterschoen 5201

    80,99

  • Jomos Klittenband schoen 57333

    80,99

  • Jomos Instapper 56801

    80,99

  • Jomos Instapper 5100

    80,99

Haix Connexis Air Ws Sky Silver Laag 360017

144,99

Op voorraad

Beschrijving

Haix Connexis Air Ws Sky Silver Laag 360017

De Haix Connexis Air Ws Sky Silver Laag 360017 is meer dan zomaar een schoen. Het is een meesterwerk van technologie en design dat comfort en prestaties naar een hoger niveau tilt. Hier is waarom deze schoen een must-have is voor iedereen die kwaliteit en stijl op prijs stelt.

Ongeëvenaard Comfort
Geavanceerde Demping

De Haix Connexis Air is uitgerust met een geavanceerd dempingssysteem dat elke stap verzacht. Of je nu een lange wandeling maakt of een hele dag op je voeten staat, deze schoenen zorgen ervoor dat je voeten zich comfortabel voelen van zonsopgang tot zonsondergang.

Perfecte Pasvorm

Dankzij het innovatieve Connective Tissue Activation (CTA) systeem, biedt deze schoen een pasvorm die zich aanpast aan jouw voet. Dit systeem ondersteunt de natuurlijke bewegingen van je voeten, waardoor vermoeidheid en ongemak aanzienlijk worden verminderd.

Adembenemend Design
Moderne Esthetiek

Met zijn strakke lijnen en moderne kleurstelling in Sky Silver, is de Haix Connexis Air een visuele traktatie. Deze schoenen zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook geweldig uit, zowel voor casual als sportieve gelegenheden.

Lichtgewicht Constructie

De lichtgewicht constructie van deze schoen maakt het een ideale keuze voor actieve mensen. Ondanks zijn robuustheid voelt de Connexis Air verrassend licht aan je voeten, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen.

Uitstekende Functionaliteit
Ademend Materiaal

De Haix Connexis Air is gemaakt van hoogwaardig ademend materiaal dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Dit houdt je voeten koel en droog, zelfs tijdens de meest intense activiteiten.

Duurzame Prestaties

Deze schoenen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Met hun slijtvaste zool en hoogwaardige materialen, kun je rekenen op de Haix Connexis Air voor langdurige prestaties, ongeacht de omstandigheden.

Innovatieve Technologie
Stabiliteit en Ondersteuning

Het slimme design van de zool biedt uitstekende stabiliteit en ondersteuning, zelfs op oneffen terrein. Dit maakt de Connexis Air perfect voor zowel stedelijke omgevingen als avontuurlijke wandeltochten.

Flexibiliteit en Bewegingsvrijheid

De flexibiliteit van de Connexis Air zorgt ervoor dat je voeten vrij kunnen bewegen zonder beperkingen. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar ook de efficiëntie van elke stap die je zet.

Conclusie: De Perfecte Schoen voor Elke Gelegenheid

De Haix Connexis Air Ws Sky Silver Laag 360017 is een revolutionaire schoen die comfort, stijl en functionaliteit combineert. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare schoen voor dagelijks gebruik, of een performante partner voor je sportieve avonturen, deze schoen zal je niet teleurstellen. Investeer in de toekomst van je voeten en ervaar zelf het verschil dat de Haix Connexis Air kan maken!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

UK 3.0 / EU 35, UK 3.5 / EU 36, UK 4.0 / EU 37, UK 4.5 / EU 37, UK 5.0 / EU 38, UK 5.5 / EU 39, UK 6.0 / EU 39, UK 6.5 / EU 40, UK 7.0 / EU 41, UK 7.5 / EU 41, UK 8.0 / EU 42, UK 8.5 / EU 43, UK 9.0 / EU 43

Kleur

Lichtblauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.