Anderen kozen ook

  • FHB KAI Zunft-Broek Trenkercord 40088

    107,99

  • FHB HELENE Zunft-Broek Dubbel-Pilo 70006

    92,99

  • FHB LUISE Zunft-Broek Trenkercord 40006

    94,99

  • FHB NILS Zunft-Broek Canvas en Cordura 11086

    86,99

Safety Jogger (Works) Safety Jogger Aras Hoog S3

85,99

Op voorraad

Beschrijving

Veiligheid en Comfort Gecombineerd: De Safety Jogger Aras Hoog S3
In de wereld van veiligheidsschoeisel speelt de Safety Jogger Aras Hoog S3 een belangrijke rol. Deze schoen, geproduceerd door Safety Jogger Works, staat bekend om zijn uitstekende bescherming en comfort, wat essentieel is voor professionals die dagelijks werken in veeleisende omgevingen.
Ontwerp en Constructie
De Safety Jogger Aras Hoog S3 is ontworpen met het oog op duurzaamheid en functionaliteit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig volnerfleer, dat niet alleen stevig is maar ook ademend om een gezond voetklimaat te bevorderen. Dit is van cruciaal belang voor mensen die lange uren staand doorbrengen of die werken in omgevingen waar vocht en vuil aanwezig zijn.
De schoen voldoet aan de S3-normering, wat betekent dat het een gesloten hiel heeft, antistatische eigenschappen bezit, en bestand is tegen penetratie en absorptie van water. Deze eigenschappen maken de Safety Jogger Aras Hoog S3 geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen en omgevingen.
Comfort en Veiligheid
Een van de belangrijkste kenmerken van de Safety Jogger Aras Hoog S3 is het comfort dat het biedt, zonder in te boeten op veiligheid. De binnenvoering is voorzien van een ademende voering die vocht absorbeert en zweet afvoert, waardoor de voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange werkdagen.
Voor extra bescherming heeft de schoen een composieten veiligheidsneus die voldoet aan de Europese veiligheidsnormen, maar toch lichtgewicht is. Dit vermindert vermoeidheid en maakt langdurig dragen comfortabeler. De tussenzool van kevlar beschermt de voet tegen penetratie van scherpe voorwerpen zoals spijkers of glasscherven, wat essentieel is in omgevingen waar dergelijke gevaren op de loer liggen.
Duurzaamheid en Prestaties
Naast comfort en veiligheid biedt de Safety Jogger Aras Hoog S3 ook uitstekende duurzaamheid. De buitenzool is gemaakt van dubbel-densiteit PU (polyurethaan), wat zorgt voor een goede grip op verschillende oppervlakken en tegelijkertijd slijtvast is. Dit verlengt de levensduur van de schoen, zelfs bij intensief gebruik.
Het ontwerp van de schoen is ergonomisch, met aandacht voor de natuurlijke vorm van de voet. Dit draagt bij aan een goede ondersteuning en vermindert het risico op vermoeidheid en letsel door langdurig gebruik.
Conclusie
De Safety Jogger Aras Hoog S3 is een uitstekende keuze voor professionals die werken in sectoren zoals de bouw, logistiek, industrie en meer, waar veiligheid en comfort van het grootste belang zijn. Met zijn combinatie van hoogwaardige materialen, robuuste constructie en ergonomisch ontwerp biedt deze veiligheidsschoen betrouwbare bescherming en draagcomfort gedurende de hele werkdag.
Of het nu gaat om bescherming tegen vallende voorwerpen, scherpe voorwerpen of het handhaven van een gezond voetklimaat, de Safety Jogger Aras Hoog S3 staat garant voor prestaties op hoog niveau. Kortom, voor wie op zoek is naar een veiligheidsschoen die compromisloze bescherming biedt zonder in te boeten op comfort, is de Safety Jogger Aras Hoog S3 een uitstekende keuze.

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.