Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

CAT Cat Exposition Chelsea P725288 S3 W

153,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

CAT Exposition Chelsea P725288 S3 W

De CAT Exposition Chelsea P725288 S3 W is een robuuste veiligheidsschoen die ontworpen is voor comfort en bescherming in veeleisende werkomgevingen. Met zijn specifieke kenmerken voldoet deze schoen aan de strengste veiligheidsnormen en biedt hij tegelijkertijd een eigentijds design dat geschikt is voor diverse beroepen.

Constructie en Materialen

De schoen is vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. Het bovenwerk bestaat uit volnerfleder, wat niet alleen sterk is maar ook comfortabel en flexibel aanvoelt. De Chelsea-stijl zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken zonder concessies te doen aan de pasvorm.

Veiligheidsnormen

De CAT Exposition voldoet aan de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat hij een breed scala aan bescherming biedt:

  • Stalen neus: Beschermt de tenen tegen zware vallende voorwerpen.
  • Antiperforatiezool: Voorkomt dat scherpe objecten de zool doorboren.
  • Waterbestendigheid: Het bovenwerk is waterbestendig, wat comfort en bescherming biedt bij vochtige omstandigheden.
  • Antislipzool: Zorgt voor grip op verschillende ondergronden, zelfs in gladde omstandigheden.
Comfort en Gebruiksgemak

Naast veiligheid is comfort essentieel voor lange werkdagen. De Exposition Chelsea is uitgerust met een ademende voering en een uitneembare EVA-binnenzool die schokken absorbeert. Dit vermindert vermoeidheid en verhoogt het comfort tijdens langdurig dragen.

Toepassingen

De veelzijdigheid van deze schoen maakt hem geschikt voor diverse industrieën en beroepen, zoals constructie, logistiek, en onderhoudswerkzaamheden. Dankzij zijn robuuste constructie en eigentijdse ontwerp kan hij zowel binnen als buiten worden gedragen, in uiteenlopende werkomstandigheden.

Conclusie

De CAT Exposition Chelsea P725288 S3 W biedt een uitstekende combinatie van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Of het nu gaat om bescherming tegen vallende voorwerpen, scherpe materialen of vochtige omgevingen, deze schoen staat garant voor betrouwbaarheid en prestatie op de werkplek. Met zijn moderne uitstraling en praktische eigenschappen is het een ideale keuze voor professionals die geen compromissen willen sluiten op het gebied van veiligheid en stijl.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Kleur

Pyramid

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.