Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Lavoro Kenobi 1004.00 S3 HRO SRC

103,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Lavoro Kenobi 1004.00 S3 HRO SRC

In de wereld van veiligheidsschoenen zijn comfort, duurzaamheid en bescherming essentieel. De Lavoro Kenobi 1004.00 S3 HRO SRC schoen belooft dit alles te bieden en meer. Met geavanceerde technologieën en een stijlvol ontwerp is deze schoen een favoriet onder professionals in diverse sectoren. Laten we dieper ingaan op wat deze schoen zo bijzonder maakt.

Stijlvol en Functioneel Ontwerp

De eerste indruk van deze schoen is zijn stijlvolle uitstraling. Het robuuste ontwerp, gecombineerd met subtiele accenten, maakt deze schoen niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn of in een andere veeleisende omgeving, deze schoen biedt een professionele uitstraling zonder in te leveren op veiligheid.

Superieure Bescherming

Veiligheid staat voorop bij deze schoen. Hij voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en biedt bescherming tegen verschillende risico’s op de werkvloer. De S3-classificatie geeft aan dat de schoen waterbestendig is en een versterkte neus heeft die impact tot 200 joules kan weerstaan. Dit maakt de schoen ideaal voor omgevingen waar veiligheid een absolute prioriteit is.

Comfort voor Lange Werkdagen

Naast bescherming biedt deze schoen ook uitstekend comfort, zelfs tijdens lange werkdagen. De schoen is voorzien van een ergonomisch ontworpen binnenzool en een ademende voering die zorgt voor ventilatie en vochtregulatie. Dit vermindert vermoeidheid en houdt je voeten fris en droog, wat essentieel is voor een productieve werkdag.

Technologische Innovaties

Wat deze schoen echt onderscheidt, zijn de technologische innovaties die zijn toegepast. De HRO-zool (Heat Resistant Outsole) is bestand tegen hoge temperaturen, terwijl de SRC-classificatie garandeert dat de zool slipbestendig is op zowel keramische tegels met natriumlaurylsulfaat als stalen vloeren met glycerol. Deze combinatie van eigenschappen maakt deze schoen geschikt voor diverse werkomstandigheden, zelfs daar waar de omgeving extreem veeleisend is.

Conclusie

Kortom, de Lavoro Kenobi 1004.00 S3 HRO SRC schoen is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige veiligheidsschoenen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met zijn focus op bescherming, comfort en technologische innovaties biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om veilig en met vertrouwen te werken. Of je nu in de bouw, logistiek of industrie werkt, de Lavoro Kenobi 1004.00 S3 HRO SRC staat klaar om je te ondersteunen, stap na stap.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.