Anderen kozen ook

  • Gevavi Schoenklomp Next 1670/00 DH PU Zool

    82,99

  • Gevavi Schoenklomp Dakota OH houten zool

    50,99

  • Gevavi Schoenklomp Jens DH PU zool & polster

    52,99

  • Gevavi Schoenklomp Next 1550/00 DH PU Zool

    67,99

Lavoro Sneakers Laag Leia 1215.08 S3 SRC HRO

94,99

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Lavoro Sneakers Laag Leia 1215.08 S3 SRC HRO

Of je nu op de werkvloer bent of daarbuiten, de Lavoro Sneakers Laag Leia 1215.08 S3 SRC HRO bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Deze schoenen zijn ontworpen met het oog op moderne professionals die geen compromissen willen sluiten.

Stijlvol Ontwerp

Met een eigentijds en dynamisch ontwerp zijn de Lavoro Sneakers Leia 1215.08 S3 een lust voor het oog. Verkrijgbaar in een opvallende combinatie van kleuren, passen ze perfect bij elke werkgarderobe. Of je nu een kantooroutfit draagt of je op de fabrieksvloer bevindt, deze sneakers voegen een vleugje flair toe aan je werkstijl.

Comfortabel en Duurzaam

Niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel. De sneakers zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die de hele dag door comfort bieden. De zachte binnenvoering zorgt voor een aangename pasvorm, terwijl de verstevigde neus en hiel extra bescherming bieden. Zelfs na urenlang dragen blijven je voeten fris en ondersteund.

Veiligheid voorop

Veiligheid mag nooit over het hoofd worden gezien, en daarom voldoen de Lavoro Sneakers Leia 1215.08 S3 aan de strengste veiligheidsnormen. Met een S3 SRC HRO certificering zijn ze uitgerust met een stalen neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen en een antislipzool voor optimale grip op verschillende ondergronden. Bovendien zijn ze hittebestendig en bieden ze bescherming tegen olie en brandstoffen.

Geschikt voor Diverse Omgevingen

Of je nu werkt in de bouw, logistiek, of een andere veeleisende omgeving, deze sneakers zijn ontworpen om te presteren onder alle omstandigheden. Ze bieden niet alleen bescherming tegen fysieke gevaren, maar ook tegen elektrische risico’s, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan werkplekken.

Conclusie

Kortom, de Lavoro Sneakers Laag Leia 1215.08 S3 SRC HRO zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een essentieel stuk uitrusting voor elke professional die comfort, stijl en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Investeer vandaag nog in jezelf en kies voor schoenen die je niet alleen door je werkdag loodsen, maar die je ook laten stralen terwijl je dat doet. Met de Lavoro Sneakers Leia 1215.08 S3 ben je altijd klaar om te presteren, waar je ook bent.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Grijs/Roze

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.