Anderen kozen ook

  • Jomos Sandaal 56010

    71,99

  • Import Muskietennet Travel 1-Persoons 21HS

    16,99

  • Import Muskietennet Box 2-Persoons 21HQ

    20,99

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Violeta Leopardo

    22,50

Lico Bioline Slipper 54618

26,99

Op voorraad

Beschrijving

Lico Bioline Slipper 54618

De Lico Bioline Slipper 54618 is een comfortabele en praktische slipper, ideaal voor gebruik binnenshuis. Deze slippers zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak, met een zachte voering en een flexibele zool die zorgen voor een aangename pasvorm.

Het bovenwerk van de slipper is gemaakt van hoogwaardig textiel, wat bijdraagt aan het ademend vermogen en comfort. De slippers zijn voorzien van een instapmodel, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Een kenmerk van de Lico Bioline Slipper 54618 is de antislipzool, die zorgt voor goede grip op verschillende oppervlakken binnenshuis. Dit verhoogt de veiligheid en stabiliteit tijdens het dragen.

Het ontwerp van de slipper is eenvoudig en functioneel, met een neutrale uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Dit maakt de Lico Bioline Slipper 54618 een praktische keuze voor dagelijks gebruik thuis, waar comfort en gemak belangrijk zijn.

Kortom, de Lico Bioline Slipper 54618 biedt comfort en functionaliteit in een eenvoudig en betrouwbaar ontwerp, perfect geschikt voor ontspanning in huiselijke omgevingen.

Damesmuil 3 band gesp
Synthetisch bovenwerk, kurkenvoetbed met leerbekleed dekzool
fijne muil met een heerlijk voetbed.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Blauw/Limoengeel

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.