Anderen kozen ook

  • Blaklader BlÃ¥kläder Short met stretch 15981860 Medium Grijs/Zwart

    106,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bodywarmer 38011900 Korenblauw

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bodywarmer 38991845 Donkergrijs

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bodywarmer High-Vis 38701900 High-Vis Geel

Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Overall Ureterp

175,99

1 op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Overall Ureterp

In de wereld van werkkleding is er een opvallende nieuwkomer die de normen opnieuw definieert – de Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Overall Ureterp. Deze revolutionaire overall combineert geavanceerde technologie met ultiem comfort, waardoor het werken in veeleisende omstandigheden een nieuwe dimensie krijgt.

Comfort zonder compromissen

Een van de meest opvallende kenmerken van de Hydrowear Overall is het unieke ‘No Sweat’ ontwerp. Dankzij innovatieve materialen en slimme ventilatiekanalen blijft de drager koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve taken. Dit betekent dat zweet en ongemak tot het verleden behoren, waardoor de focus volledig kan liggen op de taak die voorhanden is.

Veiligheid voorop

Veiligheid is altijd een prioriteit op de werkplek, vooral in omgevingen waar zichtbaarheid essentieel is. De Hydrowear Overall voldoet aan de hoogste normen voor zichtbaarheid (EN ISO 20471), waardoor de drager goed zichtbaar is, zelfs onder moeilijke omstandigheden en bij weinig licht. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid van de drager, maar ook van het hele team.

Duurzaamheid in elk detail

Hydrowear staat bekend om zijn aandacht voor duurzaamheid, en de Simply No Sweat Hi-Vis Overall is daar geen uitzondering op. Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en scheuren, biedt deze overall een langdurige bescherming en comfort, wat resulteert in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op de lange termijn.

Stijlvol en functioneel

Naast zijn technische voordelen is de Hydrowear Overall ook ontworpen met oog voor stijl en functionaliteit. Met handige zakken voor gereedschap en persoonlijke spullen, verstelbare manchetten en een ergonomische pasvorm, biedt het niet alleen comfort, maar ook gemak en gebruiksgemak gedurende de hele werkdag.

Een investering in de toekomst

Als u op zoek bent naar werkkleding die niet alleen voldoet aan, maar ook de normen overtreft, dan is de Hydrowear Simply No Sweat Hi-Vis Overall Ureterp de juiste keuze. Het is niet alleen een investering in comfort en veiligheid, maar ook in productiviteit en welzijn op de werkplek. Kies voor de toekomst van werkkleding – kies voor Hydrowear.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL

Kleur

Fluo Geel 072380FY, Fluo Oranje 072380FO

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.