Anderen kozen ook

  • Meindl Finale Lady GTX 57495

    Meindl Finale Lady GTX 57495

    170,99

  • Meindl Finale GTX 57496

    Meindl Finale GTX 57496

    170,99

  • Uneek Deluxe Outdoor Jas UC621

    52,99

  • Cerva CRV Boyer Jas 03010537

    48,99

Grisport Country Bruin

113,96

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Ontdek de Grisport Country Bruin: Een Betrouwbare Keuze voor Avonturiers
Of je nu een fervente wandelaar bent, een liefhebber van het buitenleven of gewoon op zoek bent naar stevige schoenen voor dagelijks gebruik, de Grisport Country Bruin biedt een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Grisport, een toonaangevend merk in outdoor schoeisel, staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en de Country Bruin is daarop geen uitzondering.
Ontwerp en Constructie
De Grisport Country Bruin is ontworpen met het oog op avontuur. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig gevet leer, wat niet alleen zorgt voor een robuuste uitstraling maar ook voor uitstekende waterbestendigheid. Dit maakt de schoenen ideaal voor wandelingen in verschillende weersomstandigheden, van droge paden tot lichte regenval.
Het binnenwerk van de schoen is gevoerd met Cambrelle, een ademende stof die vocht effectief afvoert, waardoor je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange tochten. De tong is gevoerd om te voorkomen dat vuil en steentjes de schoen binnendringen, wat bijdraagt aan het algehele comfort.
Kenmerken en Functionaliteit
Wat de Grisport Country Bruin onderscheidt, zijn de functionele details die zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren:
  • Anatomisch ontworpen voetbed: Dit zorgt voor een goede ondersteuning van de voetboog en demping, wat vermoeidheid vermindert, zelfs na urenlang lopen.
  • Stevige buitenzool: De Vibram zool biedt uitstekende grip op diverse terreinen, van rotsachtige paden tot modderige wegen, waardoor je stabiel blijft tijdens je avonturen.
  • Versterkte neus en hiel: Voor extra bescherming en duurzaamheid, vooral tijdens ruwere omstandigheden.
Stijl en Veelzijdigheid
Naast functionaliteit biedt de Grisport Country Bruin ook een klassieke esthetiek die moeiteloos overgaat van het wandelpad naar casual gebruik in de stad. De rijke bruine kleur en het traditionele ontwerp maken deze schoenen veelzijdig genoeg om te combineren met zowel outdoor kleding als meer formele outfits.
Conclusie
De Grisport Country Bruin is niet zomaar een paar schoenen; het is een investering in comfort, prestaties en duurzaamheid. Of je nu bergen beklimt, door de bossen wandelt of gewoon geniet van een ontspannen weekendwandeling, deze schoenen bieden de ondersteuning en bescherming die je nodig hebt. Met hun robuuste constructie en tijdloze stijl zijn ze een must-have voor elke avonturier die op zoek is naar betrouwbare schoenen die lang meegaan.
Kies voor Grisport Country Bruin en stap vol vertrouwen de wereld van avontuur tegemoet!

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Bruin 04

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.